Etemadi: 'actie Belterman onnodig'

ALMERE
Doelman Agil Etemadi van Almere City FC vond de onbesuisde actie van Joey Belterman van FC Den Bosch vorige week totaal onnodig. De keeper brak daarbij zijn hand waardoor hij tot februari uit de roulatie is.

Belterman ging in de slotfase van Almere City-FC Den Bosch hard door op de keeper, terwijl hij volgens Etemadi best over hem heen had kunnen springen. Voor de doelman komt de blessure op een vervelend moment omdat hij net een basisplaats had veroverd en het lekker draait bij de Almeerse Jupiler League club.

Etemadi kreeg deze week vele steunbetuigingen. De keeper is wel verbaasd dat hij niks meer heeft gehoord van Belterman of FC Den Bosch.

reacties (5)

 • Een scheidsrechter oordeelt naar de actie en NIET naar het gevolg. Hij kan zich GEEN onderbuikgevoelens veroorloven, zoals zovele zogenaamde supporters.

  reageer
 • 036

   

  Wat een positieve jongen is dit zeg! Hopen dat hij snel weer onder de lat staat!

  reageer
 • Joel van Gogh

   

  Onvoorstelbaar ook dat die scheidsrechter het ziet en het met een preek afdoet. Hij stond er vlakbij. Ben benieuwd of daar nog beelden van zijn.

  reageer
 • Gij

   

  Echt een onnodige actie! Super jammer voor hem en almere city. Etemadi held van almere in een korte tijd hopelijk is hij snel weer fit!

  reageer
 • ik

   

  Agil heeft groot gelijk. Tegenstander kon niet bij de bal, maar strekte desondanks toch zijn been. Had ook zijn hoofd kunnen raken met ergere gevolgen. Komt heel vervelend voor hem uit. Hoop op een spoedig herstel.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert