KNVB onderzoekt voetbalclub Sporting Almere

ALMERE
De voetbalbond KNVB doet de komende tijd onderzoek bij amateurclub Sporting Almere. Onderzocht wordt onder meer hoe jeugdteams functioneren, hoe belangrijk de rol van de trainer is en wat spelers van de teamsfeer vinden.

Het bestuur van Sporting Almere is blij dat de club is uitgekozen om mee te werken omdat de persoonlijke ontwikkeling van jeugdspelers belangrijk is binnen de vereniging.

Het onderzoek duurt tot en met volgende week donderdag.

reacties (4)

 • Eric

   

  Onderzoek doet de KNVB niet voor niets, vele incidenten bij de jeugdteams, vele wisselingen op bestuurlijk gebied. Onduidelijke constructies binnen de vereniging. Dus inderdaad goed om eens in de keuken te kijken.

  reageer
 • Johan

   

  Stelt dus niet veel voor. Ik vraag me ook af wat de spelers leren want de hele club speelt op een bedenkelijk niveau. Marcel Oost nieuwe voorzitter? Eindelijk bij een club die bij hem past.

  reageer
 • Neerlandicus

   

  De kop van dit bericht suggereert dat de bond de club gaat onderzoeken. Dat is onzin. De club gaat meedoen aan een onderzoek door de bond. Wat de aanleiding voor het onderzoek is wordt niet vermeld. Onduidelijk berichtje derhalve.

  reageer
 • Brenda

   

  Nou laat ze alles goed onderzoeken want is een puinhoop

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert