Verliezend SV Urk loopt rood aan

URK
SV Urk heeft zaterdagmiddag op bezoek bij DVS'33 in Ermelo een ruime nederlaag geleden. De koploper van de hoofdklasse C versloeg de Urkers met 5-1. Bovendien kreeg Urk tijdens de wedstrijd twee rode kaarten.

Na een goed begin van Urk was het DVS dat de score opende. Daniel van Warven scoorde, nadat even daarvoor Maurice de Ruiter namens DVS een strafschop op de paal had geschoten. Christian van de Kamp bracht na twintig minuten spelen de stand op 2-0. William de Boer bracht namens Urk de spanning weer wat terug. Dat veranderde in de slotminuut van de eerste helft, toen Hessel Snoek een rode kaart kreeg.

Direct na rust besliste Yasin Kurt het duel met de 3-1. Urker Bennie Dunnink kreeg halverwege de tweede helft ook zijn tweede gele kaart en kon dus vroegtijdig gaan douchen. DVS'33 profiteerde via Maurice de Ruiter en Van Waren van die overtalsituatie.

reacties (10)

 • arie

   

  Haha! Ik gun Urk een prima seizoen maar dat is gewoon vreselijk lomp doorgaan op de keeper uit frustratie dat hij je uitkapt en dat direct voor de grensrechter. Heel stom en daarmee geeft je broer dus gewoon de wedstrijd weg.

  reageer
 • Romy

   

  Die urker keeper zag er ook niet al te goed uit bij sommige acties. Daarnaast heeft hij een te kleine broek aan

  reageer
 • Marretje

   

  Onzin reacties tot nu toe allemaal. 2 x geel Hessel onterecht, als je ziet hoeveel schoppen hij alleen al de laatste 3 weken steeds krijgt en waar door al die scheidsrechters niet tegen op getreden wordt en dan zo'n speler er wel af sturen puur alleen omdat er gereageerd wordt op het publiek. Slaat nergens op. 2 x geel Bennie volkomen terecht, bepaald niet slim. Die middenvelder waar "Urker" het over heeft hebben we: Jan van Slooten, jammer genoeg deze keer geblesseerd maar staat er de komende weken zeker. 5-1 is scorebord journalistiek. De eerste helft was Urk zeker niet minder, integendeel. lees de verslagen op VoetbalopZaterdag en DVS-site er maar op na. Met 9 man was het over en uit. Urk moet niet teveel (onnodige) kaarten ophalen, dat gebeurt echt te vaak. Maar zo'n wedstrijd kun je verliezen, de komende 2 wedstrijden, wanneer het erop aan komt, zullen de jongens o.l.v. Rolf er zeker weer staan.

  reageer
 • henk

   

  Ben geen Urker, maar wat een matige ploeg.. veel fysiek geweld, de hele bank liep anderhalf uur te schreeuwen. 2 terechte rode kaarten. Ging helemaal nergens over.Alleen nr 11 een goeie voetballer.

  reageer
 • Urker

   

  Talenten van Urk groeien niet door,blijven steken op hun niveau. Laten we beginnen met een andere keeper en een middenvelder die wat aanvallender is ingesteld en ook een paas in de voeten van een vragende spits durft te geven ook al heeft die een man in zijn rug. Om door te lopen op de bal en uit te halen. Soms moet je als ploeg ook zien dat je een linie moet overslaan en met lange ballen gaan spelen. Groeten oudkampioen Hoofdklasse C speler.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Urker

   

  Als je al geel op zak hebt is het oerdom om zo op een keeper in te gaan.

  reageer
 • de enige echte urker

   

  die laaste gele kaart van hessel snoek was on terecht want de keeper trapte tegen hessel zijn been aan als je hem dan op pauze zet

  reageer
 • de enige echte urker

   

  echt een stomme overtreding van men broer hessel snoek en dan rood balen

  reageer
 • Urker

   

  Doelstelling: Handhaven meer niet.

  reageer
 • keese

   

  Wat een blamage al die kaarten en het gestunt achterin. Ze moeten niet denken dat ze hele tijd op 8 blijven staan,want de onderste zullen volgende week ook weer punten pakken,tegen Staphorst zullen ze moeten vlammen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert