Verliezend SV Urk loopt rood aan

URK • Za 29 november 2014 | 17:06 • Zaterdag 29 november 2014 | 17:06
SV Urk heeft zaterdagmiddag op bezoek bij DVS'33 in Ermelo een ruime nederlaag geleden. De koploper van de hoofdklasse C versloeg de Urkers met 5-1. Bovendien kreeg Urk tijdens de wedstrijd twee rode kaarten.

Na een goed begin van Urk was het DVS dat de score opende. Daniel van Warven scoorde, nadat even daarvoor Maurice de Ruiter namens DVS een strafschop op de paal had geschoten. Christian van de Kamp bracht na twintig minuten spelen de stand op 2-0. William de Boer bracht namens Urk de spanning weer wat terug. Dat veranderde in de slotminuut van de eerste helft, toen Hessel Snoek een rode kaart kreeg.

Direct na rust besliste Yasin Kurt het duel met de 3-1. Urker Bennie Dunnink kreeg halverwege de tweede helft ook zijn tweede gele kaart en kon dus vroegtijdig gaan douchen. DVS'33 profiteerde via Maurice de Ruiter en Van Waren van die overtalsituatie.