Flevo Boys wint derby met 5-3 van SV Urk

EMMELOORD • Za 13 december 2014 | 11:34 • Zaterdag 13 december 2014 | 11:34
Flevo Boys uit Emmeloord heeft de derby tegen SV Urk met 5-3 gewonnen.

Al na vier minuten spelen kwam SV Urk op voorsprong door een goal van Gerrit Tol. De Emmeloorders hadden in de 7e minuut de gelijkmaker moeten maken, maar scoorden niet. De Urkers deden dat in de 8e minuut wel, via William de Boer. Acht minuten voor de rust deed Flevo Boys iets terug, Allan Bakker maakte de 1-2. Maar direct scoorde SV Urk weer tegen. William de Boer maakte de 1-3.

Binnen tien minuten in de tweede helft trok Flevo Boys de stand gelijk via goals van Jeroen de Groot en Frank Post. Flevo Boys trok in de slotfase het duel naar zich toe via Arjen Bergsma en Jarno van der Wal.