ASV Dronten verliest aansluiting met subtop

DRONTEN • Za 13 december 2014 | 17:44 • Zaterdag 13 december 2014 | 17:44
De voetballers van ASV Dronten hebben zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Nunspeet met 1-3 verloren. Door de nederlaag verliezen de Drontenaren de aansluiting met de subtop van de 1e klasse D.

Vooral in de eerste helft speelde ASV Dronten matig en produceerde slechts één schot op doel. Nunspeet was de betere ploeg en stond bij rust terecht op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Torkmani en Baum.

In de 2e helft kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd door een doelpunt van Dada Bugera. Vlak na die aansluitingstreffer besliste Baum met zijn tweede doelpunt de wedstrijd.