ASV Dronten verliest aansluiting met subtop

DRONTEN
De voetballers van ASV Dronten hebben zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Nunspeet met 1-3 verloren. Door de nederlaag verliezen de Drontenaren de aansluiting met de subtop van de 1e klasse D.

Vooral in de eerste helft speelde ASV Dronten matig en produceerde slechts één schot op doel. Nunspeet was de betere ploeg en stond bij rust terecht op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Torkmani en Baum.

In de 2e helft kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd door een doelpunt van Dada Bugera. Vlak na die aansluitingstreffer besliste Baum met zijn tweede doelpunt de wedstrijd.

reacties (5)

 • asv dr

   

  Begin competitie was zeker hoopvol met knap voetbal. Maar dit heeft mijn inzien te maken met 'flow' vorig seizoen. Nu moet techn. staf laten zien wat ze werkelijk kunnen met deze groep. Hou mijn hart vast !

  reageer
 • Supporter

   

  Jammer dat je de laatste wedstrijd voor de winterstop verliest. Toch al met al een prima eerste seizoenshelft met zeker in het begin mooi voetbal. En wie had van tevoren gedacht dat we halverwege december nog aansluiting met subtop hadden kunnen hebben? Nog altijd mooi in de middenmoot met 6 punten boven de P/D plekken.

  reageer
 • arni

   

  De doelpunten van Nunspeet in de 1e helft waren van Baum en Nick de Graaf (strafschop).

  reageer
 • joop

   

  Wat is er aan de hand jongens

  reageer
 • Ook 9 verloor vanmiddag met 1-3 op kleiveld 5. En inderdaad voor 9 dreigt ook dat ze de aansluiting met de subtop verliezen. Maar..... de ervaring leert dat 9 na de winter altijd zeer sterk terug komt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert