Hiskel Tewelde wint Kerstloop

DRONTEN
Hardloper Hiskel Tewelde uit Eritrea heeft de Kerstloop in Dronten op zijn naam gezet. Hij liep de halve marathon in een tijd van 1 uur, 5 minuten en 40 seconden.

Lucy Macharia uit Kenia ging als eerste vrouw over de finish in 1 uur, 11 minuten en 56 seconden.

Beste Flevolander werd Gayri Hawery uit Lelystad. Hij liep een tijd van 1 uur, 14 minuten en 6 seconden. In totaal stonden er 2.169 atleten aan de start in het centrum van Dronten.
reacties (8)

 • Dronten

   

  Zo is het het, dat eeuwige gezeur elk jaar weer....Ga dan in Noorwegen wonen dan kom je nooit meer een mens tegen en kan je altijd doorrijden. Het was weer een geweldig evenement, ondank het slechte weer. Top organisatie en mooi dat dat nog kan in ons dorp. Op naar het volgende jaar!!

  reageer
 • jan

   

  doe dit in bos waar noemand er last van heeft

  reageer
 • Drontenaar

   

  Wat een flauwekul. Het dorp en het centrum was prima te bereiken. maar als je niet even de moeite wil nemen om een klein stukje met de auto om te rijden, of eventueel met de fiets naar het centrum te gaan, blijf dan lekker thuis. 1 keer per jaar word er door vele vrijwilligers een top evenement georganiseerd in het dorp, welke door vele nationale en internationale lopers wordt bezocht en als zeer positief wordt beoordeeld. Maar ja professionele zeurders hou je altijd, heel jammer!!!

  reageer
 • vrijwilliger uit Dronten

   

  wat een flauwekul. Het dorp en centum was prima te bereiken. En als je niet even de moeite wilt nemen om even een klein stukje om te rijden, of eventueel de fiets te nemen. Blijf anders lekker die ene dag, dat er een geweldige evenement wordt georganiseerd in het dorp, lekker thuis....!!

  reageer
 • vrijwilliger uit Dronten

   

  Wat een flauwekul. Altijd maar commentaar leveren. Het dorp was prima te bereiken, inclusief het centrum. En als niet even de moeite neemt om een klein stukje om te rijden of eventueel met de fiets te gaan, blijf dan die ene dag, dat er een geweldige evenement georganiseerd wordt, lekker thuis.....!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • hans

   

  geheel mee eens

  reageer
 • Ronald

   

  Wat kun jij zeuren zeg. jammer van het slechte weer. Voor de rest respect voor organisatie en deelnemers.

  reageer
 • Ron

   

  Moet dat nou echt op zaterdag ? Winklcentrum zeer slecht bereikbaar.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert