Flevo Boys 2 verliest bekerwedstrijd na strafschoppen

EMMELOORD • Za 20 december 2014 | 16:17 • Zaterdag 20 december 2014 | 16:17
De voetballers van Flevo Boys 2 zijn er niet in geslaagd de volgende ronde van de districtsbeker te bereiken. Op bezoek bij Blauw Wit'34 in Leeuwarden verloor de ploeg van coach Bennie Vissers na strafschoppen. Na de reguliere speeltijd stond het 2-2.

De Emmeloorders kwamen na tien minuten spelen op voorsprong, toen Blauw Wit-speler Jaap Oostra de bal in eigen doel schoot. Niet lang daarna kwamen de Friezen langszij door een treffer van Jordi Metz. Halverwege de tweede helft kwam Blauw Wit op voorsprong, maar Jarno van der Wal scoorde al snel de 2-2 namens Flevo Boys. Toen Blauw Wit-keeper Dykstra een rode kaart kreeg wegens hands, leken de Emmeloorders de winst te grijpen. Maar ze scoorden niet meer in de reguliere speeltijd.

In de strafschoppenserie was Blauw Wit met 3-1 te sterk. Namens de Emmeloorders misten Jarno der Wal, Henry Huijsmans en Frank van der Plaats een strafschop.