Almere City FC niet langs Achilles'29

ALMERE
In de Jupiler League heeft Almere City FC het jaar afgesloten met een teleurstellend 0-0 gelijkspel tegen Achilles' 29 uit Groesbeek. De kersverse periodekampioen sluit de eerste seizoenshelft af op de achtste plaats van de ranglijst. De ploeg van trainer Fred Grim is nog wel altijd 10 wedstrijden op rij ongeslagen.
 


 

reacties (6)

 • acer

   

  Grim de beste trainer toch? Bronzen stier enzo, deze man heeft niets te maken met het succes, de spelers zijn goed ondanks deze man en hij krijgt nog waardering ook. echt onverdiend

  reageer
 • Niets stopt je, om eruit te stappen!!! Hoef je jezelf niet meer te ergeren.

  reageer
 • Beo

   

  Nou ik ben wel geweest. Kansen zat maar het afmaken lukte niet. Achilles 29 was steeds sneller bij hun eigen goal,en dan word het het moeilijk scoren. De laatste 15 Minuten was alles op het goal van Achillespees 29.....zij speelde alleen maar op de counter. We zijn negen wedstrijden verwent geweest,nu winterstop. De bedoeling is zo hoog mogelijk eindige aan het eind,dat scheelt dan een ronde instromen bij de nacompetitie.Ik hoop dat ze de macht weer hebben om na de winterstop weer punten te gaan pakken.

  reageer
 • Peter

   

  Ben nog steeds euforisch hoor. Niet de behoefte om op iedere scheet te reageren. Maar bij deze dan toch. Hoe heerlijk negatief staat ons volk toch in het leven momenteel. Nergens mag je meer blij over zijn of er zijn wel weer azijnpissers bij. Net zoals met de floriade. Wat een heerlijk volk zijn we toch geworden. bah.

  reageer
 • arie

   

  Goh, de 1e komt weer aangerend... Ik ben geen fan van City maar het is gewoon knap wat ze bereikt hebben en zeker afgezet tegen de begroting waarmee ze bij de onderste 5 horen. Wanneer zo'n kleine club dan een periodetitel wint is dat simpelweg een knappe prestatie. En als ze aan het eind van de rit in het linkerrijtje staan dan is dat een net zo mooie prestatie.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Gut, waar blijven al die gasten van vorige week nou, die zo euforisch waren? OF beseffen ze nu ook, dat de moeilijke periode, net zoals de 1e, weer aangebroken is.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert