Nominaties Almeerse sportverkiezingen

ALMERE • Za 20 december 2014 | 16:54 • Zaterdag 20 december 2014 | 16:54
De nominaties voor de Almeerse sportverkiezingen zijn zaterdagavond bekendgemaakt in de Businessclub van Almere City FC. De verkiezingen worden gehouden op woensdag 21 januari in de Topsporthal in Almere Poort.

In de catergorie sportman van het jaar zijn golfer Vince van Veen, boogschutter Peter Elzinga en triathleet Thomas Naasz genomineerd.
Bobsleepilote Marije van Huigenbosch, voetbalster Desiree van Lunteren en kickbokster Sarah Debaieb strijden om de titel sportvrouw van het jaar.

In de categorie sportploeg van het jaar zijn de voetballers van Almere City FC, Badminton Vereniging Almere en LaCo team Darts Bond Almere genomineerd.
Handbalskeepster Yara ten Holte, voetballer Steven Bergwijn en turnster Alysia Zwaan gaan uitmaken wie de titel Talent van het jaar krijgt.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (2)

 • fred

    Vr 26 december 2014 Vrijdag 26 december 2014

  Ja hoop dat ze wordt gekozen tot talent van het jaar. Dik verdient. Want wat een top keepster is ze van Sercodak Dalfsen. Wij sfeermakers gaan zeker stemmen op haar

  reageer
 • Yara ten holte

    Zo 21 december 2014 Zondag 21 december 2014

  yara maakt als oud jeugdlid van Havas een stormachtige carrière door. Binnen twee jaar is zij doorgestoomd naar keepster in de damesselektie van HV Dalfsen. Zij moet hier echt veel voor doen. Op zo'n jonge leeftijd is dit echt een topprestatie en promotie voor de handbalsport

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert