Trainer SV Lelystad nog een jaar voor de groep

LELYSTAD
Hoofdtrainer Remko Ahrens van SV Lelystad blijft nog een seizoen bij de voetbal tweedeklasser. Ahrens kwam in de zomer van 2013 over van eersteklasser Hierden.

De hoofdtrainer is bezig aan zijn tweede seizoen in Lelystad en staat met zijn team in de tweedeklasse G van district Oost op de 9e plaats.

Vice-voorzitter Johan Kuiper zegt dat het bestuur tevreden is over de prestaties van Ahrens en dat de trainer met eigen jeugd een sprong op de ranglijst moet kunnen zetten.

reacties (10)

 • Moeder die het er niet mee eens is.

   

  Vind de reacties dat hier worden geplaatst niet gepast. Was namelijk zelf ook met m'n kind aanwezig op de Nieuwjaarsreceptie vanwege de prijsuitreiking. Vind dat de vereniging deze dag zeer goed hebben gedaan. Mijn kind speelt nu al enkele jaren bij deze club en denk ik juist dat deze vereniging nu heel goed bezig. Ook al is mijn kind geen selectiespeler maar er wordt meer rekening gehouden aan de leden vanuit de vereniging dan jaren hiervoor. Het kan natuurlijk altijd beter maar vind wel dat je op internet moet beperken met de nodige uitspraken. Persoonlijk vind ik het niet gepast dat je de bestuursleden afbrand als je een positief artikel leest over de trainer. Maar goed ik ben moeder en zal het wel niet snappen dat negatieve mannen voetbaltaal.

  reageer
 • willem

   

  natuurlijk staan de beste stuurlui aan de kant. niet zo vreemd wat er allemaal gebeurd. wie heeft er nog geen aanvaring gehad met de nieuwe secretaris. die weet alles beter en heeft weinig oog voor detail wat er binnen de club gebeurt. kortom de club vrijwilligers wordt steeds kleiner door dit gedrag.

  reageer
 • Lelystad'76

   

  Wat kunnen sommige toch klagen , drink dan niet de hele avond de biertap leeg als je alleen maar kan zeuren. Als je zo ontevreden bent, laat dan ook je gezicht daar niet zien. Ga dan lekker ergens anders je biertje drinken of naar 1 van de andere 'oh zo geweldige verenigingen' Beste stuurlui staan nog altijd aan wal, toch !Met een groep nieuwe vrijwilligers die vorig jaar zijn begonnen, word er druk gewerkt aan bepaalde punten. Ooit wel eens afgevraagd hoeveel tijd en energie dat kost? Maar waar doen we het om !.... Het gaat erom dat o.a de jeugd kan voetballen, ongeacht de leeftijd. En plezier heeft in de sport.

  reageer
 • willem

   

  Net terug van een zeer gezellige nieuwjaarreceptie bij svl. maar wat een slechre sprekers. de secr houdt alleen van zich zelf. hoort zich zelf graag praten maar de vice voorzitter zo slecht echt slecht als dit de voorboden wordt van beleid neerzetten dan hou ik mijn hart. vast voor de toekomst van deze mooie club. uurlang bier drinken terwijl de fin kas leeg is. den zieltjes winnen want met beide heren gaan wij het niet redden.

  reageer
 • Joost

   

  Inderdaad, SVL staat bekend in Lelystad om vriendjespolitiek en dat is niet zomaar. Waar rook is, is vuur. De trainer moet de beste 11 opstellen. Als je ziet dat Van de Anker vaak op de bank zit.. Dat is toch niet logisch. Die jongen is razend snel en heeft scorend vermogen. Vaak staan nu een middenvelder rechtsbuiten... En ja, Welles en Blom waren toch wel belangrijk vorig jaar.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • bram

   

  hoe kun je een trainer nog belonen met nog een jaar. afgelopen twee jaar niet eens een periode titel. ook nu weer dicht tegen de degradatie aan. hoe dan waar is de ambitie van deze club gebleven. weer een verloren seizoen.

  reageer
 • lelystedeling

   

  Zal inderdaad 3de klasse ijn.De vriendjes politiek moet eens verdwijnen want er zijn al jaren dezelfde mensen die de macht hebben bij de club.Talentvolle spelers cq keepers worden weg gestreiterd door bestuursleden en coordinators.En zeker door ouders die geld hebben en teams sponseren zodat hun zoon/dochter hoger in de selectie teams komen daardoor.Beleid moet volledig anders bij sv Lelystad'67

  reageer
 • Ton

   

  O.F. Gebruik aub actuele foto's bij jullie berichten

  reageer
 • Trouwe supporter

   

  Bestuur proficiat! De vereniging is zeer goed bezig.

  reageer
 • Joost

   

  Dat zal ongetwijfeld in de derde klasse zijn. Want met deze selectie ga je niet veel punten meer pakken. Ondanks dat het er in de voorbereiding aardig uit zag.. Scoren te weinig en hebben geen stabiele verdediging en keeper.. Sinds het vertrek van Keeper blom gaat het minder.. Maar waar zijn nu nog goeie keepers te vinden?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert