SV Urk verliest van Haaglandia in Portugal

URK
De voetballers van SV Urk hebben donderdagmiddag de eerste oefenwedstrijd tijdens hun 4-daagse trainingskamp in Portugal verloren. In Albufeira verloor de zaterdaghoofdklasser met 2-1 van zondaghoofdklasser Haaglandia.

Hessel Kramer scoorde de enige Urker treffer in de wedstrijd die slechts twee keer 35 minuten duurde. Het duel werd gespeeld bij een temperatuur van 20 graden Celsius.

Volgens aanvoerder Siemen Lindeboom is het goed toeven in Portugal. Naast de trainingen en wedstrijden is er voldoende tijd voor ontspanning. Zo was er woensdagavond een quizavond voor de selectie en de leden van de businessclub.

reacties (3)

 • Marretje

   

  Urk speelde tegen Haaaglandia met z'n B-team want dezelfde dag werd ook gespeeld tegen een Portugees elftal en met 7-0 gewonnen. Lees het verslag op Voetbal op Zaterdag er aub op na.

  reageer
 • Harm

   

  Goed dat we het weten!!! Ik hoop dat onze jongens veel plezier hebben. Het is ze gegund.

  reageer
 • Lange

   

  Ik denk niet dat ze tegen de Zondag 1 (SoccerProof-team) gespeeld hebben, maar tegen de Zaterdag 1 (1e klasse) waarmee de club graag prestatief voetbal wil spelen. De Zondag 1 had note bene deze oefentrip gewonnen in het vorige seizoen (jaarlijks regionaal bekertoernooi met deze oefentrip als hoofdprijs), maar werd de prijs doorgeschoven naar de Zaterdag 1. Maar goed, alsnog niet een al te best resultaat van Urk, al moet gezegd worden dat de zaterdag 1 van Haaglandia een heel sterk team heeft.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert