Flevo Boys speelt gelijk tegen Almere City FC

EMMELOORD • Za 10 januari 2015 | 14:24 • Zaterdag 10 januari 2015 | 14:24
Flevo Boys uit Emmeloord heeft zaterdagmiddag op sportpark Ervenbos een oefenwedstrijd tegen Almere City FC met 3-3 gelijk gespeeeld. Bij de bezoekers ontbrak Sander Keller. Ricardo Kip haakte tijdens de warming-up af met een blessure en speelde dus ook niet mee.

Bij rust was de stand nog 1-2 voor de Almeerders door doelpunten van Timon Rorije van Flevo Boys en Jason Oost en Vincent Janssen van Almere City FC.

Vlak na rust pakte Flevo Boys een voorsprong door doelpunten van Jarno van der Wal en Wesley de Klein. Met nog 10 minuten te spelen zorgde Khalid Tadmine voor de 3-3 eindstand.