Almere City FC onderuit in Maastricht

De voetballers van Almere City FC hebben de eerste competitiewedstrijd van 2015 verloren. Op bezoek bij MVV Maastricht gingen de Almeerders vrijdagavond met 1-0 onderuit. Ondanks de nederlaag blijft City voorlopig op de achtste plaats staan in de Jupiler League.

Na een kwartier spelen kreeg MVV via Sven Braken een grote kans op de openingstreffer, maar hij schoot voor open doel naast. Ook City kreeg een grote kans. Enzio Boldewijn lobte de bal oog in oog met MVV-doelman Jo Coppens over het doel.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel halverwege de tweede helft. MVV-spits Sven Braken scoorde met een bekeken kopbal. City had via Jergé Hoefdraad kansen op de gelijkmaker. Zijn eerste inzet werd geblokt door een verdediger, zijn tweede poging belandde op de buitenkant van de paal. In de slotfase kreeg MVV'er Hawbir Moustafa nog een rode kaart, maar van deze overtalsituatie kon Almere niet profiteren.


reacties (3)

 • hoop

   

  ben alsnog super trots op mijn clubje hoeveel daar in twee jaar veranderd is super mooi

  reageer
 • Steven Koestal

   

  Dat zat er dik in !!! Ze hebben zelf, door toedoen van buitenaf, de lat veel te hoog gelegd. Blijf lekker door voetballen en word een goed team dan komt de eredivisie vanzelf. Maar zet dat voor nu even uit het hoofd!!!

  reageer
 • Ze zijn, helaas, verzekerd van de play-off, dus ze hoeven niets meer te presteren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert