Almere City FC onderuit in Maastricht

Vr 16 januari 2015 | 22:39 Vrijdag 16 januari 2015 | 22:39
De voetballers van Almere City FC hebben de eerste competitiewedstrijd van 2015 verloren. Op bezoek bij MVV Maastricht gingen de Almeerders vrijdagavond met 1-0 onderuit. Ondanks de nederlaag blijft City voorlopig op de achtste plaats staan in de Jupiler League.

Na een kwartier spelen kreeg MVV via Sven Braken een grote kans op de openingstreffer, maar hij schoot voor open doel naast. Ook City kreeg een grote kans. Enzio Boldewijn lobte de bal oog in oog met MVV-doelman Jo Coppens over het doel.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel halverwege de tweede helft. MVV-spits Sven Braken scoorde met een bekeken kopbal. City had via Jergé Hoefdraad kansen op de gelijkmaker. Zijn eerste inzet werd geblokt door een verdediger, zijn tweede poging belandde op de buitenkant van de paal. In de slotfase kreeg MVV'er Hawbir Moustafa nog een rode kaart, maar van deze overtalsituatie kon Almere niet profiteren.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel