SV Urk wil méér punten pakken

URK
De voetballers van SV Urk willen in de tweede competitiehelft meer punten gaan pakken dan ze tot nu toe hebben gedaan. De ploeg van trainer Rolf de Boer verzamelde in de eerste 13 duels van de competitie 15 punten en staat daarmee op de tiende plaats.

De doelstelling van de promovendus is handhaving in de hoofdklasse. Voorlopig liggen de Urkers wat dat betreft op koers. Volgens aanvoerder Siemen Lindeboom kan het in het tweede deel van de competitie beter omdat er voor de winterstop onnodig punten zijn verspeeld.

De Urkers hervatten zaterdag de competitie met een thuisduel tegen WHC uit Wezep. De ploeg uit Zwolle staat op de op één na laatste plaats in de Hoofdklasse C.

reacties (4)

 • Urker

   

  Laat Urk, zoals aanvoerder Siemen dat aangeeft dan onverdiend van CSV Apeldoorn verloren heeft, zo werd er dan wel zeer onverdiend van SVZW gewonnen. En niet te vergeten heeft WHC tegen Urk een penalty gemist heeft waardoor Urk toch een punt overhield. Ik bedoel maar.

  reageer
 • jaja

   

  hoe wil je degraderen in de winterstop?? dat kan niet eens..

  reageer
 • polderjongen

   

  Volgens mij is WHC wezep uit wezep en niet Zwolle

  reageer
 • Sjaak

   

  Hmmm Urk toch gedegradeerd in de winterstop ?? Volens het nimmer scherpe en ongeïnteresseerde Omroep Flevoland spelen ze in de eerste klasse.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert