Ruime nederlaag Almere City FC bij FC Oss

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond ook de tweede wedstrijd van 2015 verloren. In Brabant verloor de ploeg van Fred Grim met 4-1 van FC Oss. 

In de eerste helft was Almere City FC de betere ploeg. De Almeerders kwamen vroeg op voorsprong door een benutte strafschop van Vincent Janssen. Nadat Kevin van Veen een strafschop had gemist namens FC Oss, was hij even later wel verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Almere City miste vervolgens grote kansen om opnieuw op voorsprong te komen, maar het bleef 1-1 bij rust. 

De tweede helft kon niet slechter beginnen voor Almere: FC Oss topscorer Kevin van Veen krulde in de 49e minuut een vrije trap schitterend achter Agil Etemadi, die zijn rentree mocht maken onder de Almeerse lat: 2-1. De Almeerders gingen vervolgens op jacht naar de gelijkmaker, maar FC Oss was in de 70e minuut via Kevin van Veen opnieuw uiterst effectief: 3-1. In de slotfase schoot Jonathan Opoku, via een vrije trap ook nog de 4-1 achter Etemadi.   

Opstelling Almere City FC: Etemadi, Bouma, Toet, Sneijder, Quasten, Receveur, Kip, Oost (De Kogel), Hoefdraad, Janssen en Boldewijn (Dissels).

Geel: Vincent Janssen, Cees Toet  
  

 

reacties (9)

 • DiBo1960

   

  Zit wel iets in deze reactie. Ging steeds beter sinds Sneijder wegviel met een blessure. Is terug sinds PSV uit moeizame overwinning daarna met moeite gelijk tegen Achilles en na de winterstop twee nederlagen tegen mindere teams. Sneijder vriendje van Grim heeft volgens mij een verlammende werking op een gedeelte van de groep met zijn houding en maniertjes. Vind zichzelf heel goed maar laat weinig tot niets zien. Hoop wel dat we vrijdag winnen met de sterkste opstelling.

  reageer
 • acer

   

  zolang Grim daar trainer is verwacht ik niks, arrogante bal. gun de spelers alles maar als Grim daar rondloopt zal nooit de sterkste selectie spelen maar zal vriendjespolitiek altijd overheersen.

  reageer
 • Rifle

   

  Een reële ambitie ?? Ze zijn periode kampioen geworden, roepen meteen dat ze naar de eredivisie willen en verliezen vervolgens de volgende twee wedstrijden. En dat noem jij reële ambitie.

  reageer
 • Almere

   

  Trots op de club, maar te wisselvallig. Na de periodetitel is de focus eraf lijkt het. Geef ze goed op hun .... en volle bak weer

  reageer
 • Thomas

   

  @jeroen Kom eerst eens een keer kijken bij Almere City FC, mooie club met een sportieve en reële ambitie. Ik zit er al 6jaar op de tribune en heb veel heerlijke wedstrijden gezien, en ja ook verliezen hoort bij topsport maar vrijdag er vol op tegen Telstar

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Almere City FC

   

  Het zit ons nu even niet mee, maar vanaf vrijdag weten de jongens van trainer Fred Grim weer de weg omhoog te vinden. Kom vrijdag 30 januari naar de wedstrijd Almere City FC - Telstar.

  reageer
 • Ze zijn vast krachten aan het sparen voor de nacompetitie.

  reageer
 • Jeroen

   

  Het is niets, het wordt niets, en het zal ook nooit iets worden. Een gelukkige periodetitel zegt nog helemaal niets, in de nacompetitie krijgt ALMERE straks een paar flinke nederlagen te verwerken. Het blijft trekken aan een dood paard,

  reageer
 • aron

   

  was ooit bij een knotsgekke 4-5 wedstrijd daar. hoop dat het resultaat nu gelijkwaardig is.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert