City FC en Telstar in evenwicht na bizar duel: 3-3

ALMERE • Di 3 februari 2015 | 17:11 • Dinsdag 3 februari 2015 | 17:11
Almere City FC heeft dinsdagavond na een knotsgekke wedstrijd thuis met 3-3 gelijkgespeeld tegen Telstar. Tijdens de wedstrijd vielen 3 rode kaarten. Bij rust stond het nog 1-1 in Almere.

De gasten kwamen in de eerste helft na 8 minuten op voorsprong in Almere door een goal van oud FC Omnworld speler Kevin van Essen. Telstar moest na 20 minuten verder met 10 man na een rode kaart voor Keurntjens. Nadat de thuisploeg de nodige kansen had gemist, schoot Ricardo Kip Almere City FC vlak voor rust langszij. Vlak na de gelijkmaker moest ook Almere City FC verder met 10 man na een rode kaart voor verdediger Sander Keller vanwege hands.

Vlak na rust kwamen de gasten weer op voorsprong. Ralf Seuntjens rondde een counter op aangeven van Kevin van Essen bekwaam af. Telstar moet vervolgens verder met 9 man na rood voor Steve Olfers, die Vincent Janssen onderuit haalde in de zestien. Janssen zelf schoot City vervolgens vanaf elf meter naast Telstar: 2-2.

Na ongeveer een uur spelen kwam Telstar zelfs met 9 man op voorsprong. Weer was het Ralf Seuntjens, die op aangeven van Kevin van Essen van dichtbij de 2-3 achter Etemadi mocht schieten. Vlak na de 2-3 schoot invaller Fabian Serrarens via de onderkant van de lat hard de 3-3 achter doelman Cor Varkevisser. Na de 3-3 kreeg City nog de nodige kansen op de winst, maar het moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.

Opstelling Almere City FC: Etemadi, Bouma, Toet, Keller, Quasten, Receveur, Kip, Oost, Boldewijn, Janssen en Hoefdraad

Geel: Boldewijn, Toet, Receveur, Seuntjens, Rifai
Rood: Keurntjens, Keller, Olfers