Aanvaller Hoefdraad vertrekt naar Cambuur

ALMERE
Voetballer Jerge Hoefdraad vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Almere City FC. De aanvaller vertrekt transfervrij naar eredivisieclub Cambuur Leeuwarden. Hij tekent een contract voor één jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Almere City wilde de speler graag behouden, maar de keus stond vast voor Hoefdraad. "Ik ben heel blij. Dit is waar ik naar toe wilde: naar de eredivisie."

Jerge Hoefdraad speelde van 2009 tot 2011 in Almere en kwam vorig seizoen na een uitstapje van twee seizoenen bij Telstar terug bij Almere City FC. In totaal kwam hij tot bijna honderd competitiewedstrijden voor de Almeerse club, waarin hij 7 keer scoorde.

reacties (2)

 • DiBo 1960

   

  Helemaal met Rob eens een van de oudere spelers met ervaring maar is niet in staat om het team naar een hoger plan te tillen. Maar misschien laten ze hem bij Cambuur op een andere positie spelen en niet als rechtspoot op links die steeds naar binnentrekt.

  reageer
 • d.e.e.rob

   

  De rest van het seizoen maar niet meer opstellen, geef de jeugd een kans! en is het niet mogelijk om Sneijder een paar keer man of the match te maken??

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert