Almere City FC wint in Emmen van Jong Twente : 0-3

FLEVOLAND • Vr 6 februari 2015 | 19:42 • Vrijdag 6 februari 2015 | 19:42
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Jong FC Twente gewonnen. In het stadion van FC Emmen wonnen de Almeerders met 0-3 van de Tukkers. Het duel werd in Emmen gespeeld omdat het veld in stadion Grolsch Veste in Enschede er slecht aan toe is.

Op slag van rust kwamen de Almeerders op voorsprong door een mooie goal van Tim Receveur. De middenvelder werd in de 44e minuut aangespeeld in de zestien en schoot de bal hard via de onderkant van de lat binnen. In de tweede helft ging Jong Twente op zoek naar de gelijkmaker, maar counterde Almere City een kwartier voor tijd naar de 0-2. Invaller Soufyan Ahannach rondde op aangeven van Boldewijn prima af. Vlak na de 0-2 scoorde debutant Javier Vet ook nog de 0-3 na een corner.

Na twee nederlagen en een gelijkspel was de zege tegen Jong FC Twente de eerste overwinning voor Almere City FC in 2015. Maandag speelt de ploeg van trainer Fred Grim thuis tegen FC Eindhoven.