Unicum hervat competitie met winst

LELYSTAD • Za 7 februari 2015 | 17:05 • Zaterdag 7 februari 2015 | 17:05
De voetballers van vv Unicum hebben zaterdagmiddag in de tweede klasse G gewonnen van Terschuurse Boys. De Lelystedelingen waren op eigen veld met 2-0 te sterk voor de nummer twee van de competitie.

Het eerste doelpunt werd in de 13e minuut gescoord door Neville Brown. Na een mooie passeeractie gaf vleugelspits Emre Akca de bal voor in de zestien. Neville Brown was ter plaatse om de bal vanaf circa 12 meter hard in het doel te schieten. In de tweede helft scoorde de ingevallen Jethro Degraav de tweede treffer voor de thuisploeg. Het was voor Unicum het eerste duel na de winterstop.