Almere City wint van FC Eindhoven

ALMERE
Almere City FC heeft maandagavond het thuisduel tegen FC Eindhoven gewonnen. De Almeerders wonnen met 2-1 door doelpunten van Sander Keller en Tim Receveur.

De thuisploeg begon matig aan het duel. Al in de negende minuut kwam Eindhoven op voorsprong. Fries Deschilder kon scoren omdat er achterin de Almeerse defensie het nodige misging. Voor rust waren de gasten sowieso de bovenliggende partij, maar doelman Agil Etemadi voorkwam met een aantal prima reddingen dat de achterstand verder opliep.

Ook in het begin van de tweede helft was Eindhoven de bovenliggende ploeg. Via Norichio Nieveld had de ploeg een grote kans op de 0-2. Het was echter Almere City dat na een uur spelen uit het niets de gelijkmaker scoorde. Uit een hoekschop van Ricardo Kip werkte Sander Keller de bal in het Eindhovense doel. De beide ploegen kregen vervolgens nog wat kansen, maar het was City dat met de zege aan de haal ging. Tim Receveur scoorde na een prima voorzet van Jergé Hoefdraad.

Opstelling Almere City FC:
Etemadi, Bouma, Kelller, Toet, Salasiwa, Receveur, Kip, Oost (69. Sneijder, 83. De Kogel), Boldewijn (65. Dissels), Janssen en Hoefdraad.

Gele kaarten: Oost, Toet, Janssenreacties (3)

 • d.e.e.rob

   

  Al was Eindhoven beter, en al zou de top 5 te hoog gegrepen zijn, ook deze overwinning was lekker. Beetje gestolen maar dat hoort ook bij het spel. Goed dat Hoefdraad speelde, gaf de beslissende assist! En de schoenen van Charles D. waren ook een verbetering.

  reageer
 • mo

   

  top 5,te hoog gegrepen

  reageer
 • Almere fan

   

  Eindhoven is de betere ploeg

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert