Almere City wint van FC Eindhoven

ALMERE • Ma 9 februari 2015 | 16:00 • Maandag 9 februari 2015 | 16:00
Almere City FC heeft maandagavond het thuisduel tegen FC Eindhoven gewonnen. De Almeerders wonnen met 2-1 door doelpunten van Sander Keller en Tim Receveur.

De thuisploeg begon matig aan het duel. Al in de negende minuut kwam Eindhoven op voorsprong. Fries Deschilder kon scoren omdat er achterin de Almeerse defensie het nodige misging. Voor rust waren de gasten sowieso de bovenliggende partij, maar doelman Agil Etemadi voorkwam met een aantal prima reddingen dat de achterstand verder opliep.

Ook in het begin van de tweede helft was Eindhoven de bovenliggende ploeg. Via Norichio Nieveld had de ploeg een grote kans op de 0-2. Het was echter Almere City dat na een uur spelen uit het niets de gelijkmaker scoorde. Uit een hoekschop van Ricardo Kip werkte Sander Keller de bal in het Eindhovense doel. De beide ploegen kregen vervolgens nog wat kansen, maar het was City dat met de zege aan de haal ging. Tim Receveur scoorde na een prima voorzet van Jergé Hoefdraad.