ASV Dronten bereikt achtste finales districtsbeker

DRONTEN • Di 10 februari 2015 | 22:22 • Dinsdag 10 februari 2015 | 22:22
ASV Dronten heeft de achtste finales van de districtsbeker bereikt. Op bezoek bij Lemelerveld won de ploeg van trainer Raymond Schuurman met 1-2.

Zaterdag eersteklasser Dronten begon matig tegen zondag tweedeklasser Lemelerveld. De thuisploeg kwam al na acht minuten op voorsprong. Dronten had via Jodi de Boer een aantal prima kansen, maar scoorde voor rust niet.

Aan het begin van de tweede helft kwam ASV Dronten op gelijke hoogte via een afstandsschot van Dennis van Vuuren. Een klein kwartier voor tijd was het Jeroen van der Meer die met een rake kopbal voor de verlossende voorsprong zorgde.