SV Urk wint thuis van WHC met 2-1

URK
De voetballers van SV Urk hebben de thuiswedstrijd in de hoofdklasse tegen WHC met 2-1 gewonnen.

Al in de zevende minuut scoorde William de Boer de openingstreffer voor de Urkers. De aanvaller liet afgelopen week weten aan het eind van het seizoen over te stappen naar buurman Flevo Boys uit Emmeloord. In de tweede helft zorgde Hessel Snoek voor een 2-0 voorsprong. Dat had de Urkers lucht moeten geven maar WHC wist juist in de slotfase nog een tegentreffer te scoren.

De ploeg van trainer Rolf de Boer heeft na 15 duels 18 punten en krijgt aansluiting met de middenmoot van de hoofdklasse C.

reacties (10)

 • Urker

   

  Als Urk dinsdagavond ook zo speelt tegen Drachtster Boys, net als tegen het betere WHC zal het einde oefening zijn in het bekertoernooi.

  reageer
 • Supporter

   

  Wat een enorme Lucky goal van die William de Boer. Zo te zien was het zeker niet zijn bedoeling om die bal zo binnen te koppen. Enfin Urk had het geluk weer eens mee.

  reageer
 • GERTJAN

   

  Fantastisch jongens, dit willen we zien! Aanstaande dinsdag en zaterdag nog veel meer goals maken op sportpark de Vormt!!!

  reageer
 • keeze

   

  ?Denk dat je ze ziet vliegen want degene die scoorde werd gefeliciteerd en ook door william,en degene die scoort krijgt iedereen om zich heen en degene die de assist geeft krijgt een handje. De storm is gaan liggen en we hebben er vrede mee,maar heb het idee dat jullie het nog erger willen maken voor william. Jammer dat jullie weer olie op het vuur moeten gooien

  reageer
 • Robbie

   

  Moet je eens kijken na het 2e doelpunt van Urk. De spelers negeerde William de Boer bij het elkaar feliciteren. Terwijl de mooie pass toch echt van hem kwam. Wel een beetje kinderachtig van ze. En dat alleen omdat hij naar FB gaat

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Urker supporter

   

  William ik respecteer je keuze al ben ik er niet blij mee,je kon wel merken aan je spel dat er een "last"van je schouders af was. ga zo door voor Urk dit seizoen en zet hem op bij fb . alleen als je tegen urk moet ben je toch wel net zo slim als Dicky door je geblesseerd te houden. Speel je toch tja dan gaat de botte bijl hanteerd worden ook op jou moat. Alvast succes.

  reageer
 • keeze

   

  Nou het is hem gegund hoor die William. Straks is het nog urk tegen urk haha. Kunnen we mooi om en om kijken lekker dicht in de buurt. Kan eindelijk riektelt nentjes zn kunsten laten zien op links, was of William weg of nentjes.En die zal de komende wedstrijden klaargestoomd worden,met als begin komende dinsdag.

  reageer
 • Aloha

   

  Waar gaat Arjen Spaan volgend jaar spelen, al sinds jaar en dag een basisspeler bij de boys. En nog niet heel erg oud. Of gaan we met twee linksbuitens spelen.

  reageer
 • Sjaak

   

  Wat een topper die William de Boer, wat zullen ze die missen volgend seizoen en ohhhh wat gaat hij scoren voor Flevoboys.

  reageer
 • keeze

   

  Dinsdag voor de beker thuis en komende zaterdag tegen azsv thuis. weer leuk programma,om in ritme te komen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert