SV Urk uitgeschakeld na strafschoppen

URK • Di 17 februari 2015 | 22:38 • Dinsdag 17 februari 2015 | 22:38
SV Urk is dinsdagavond uitgeschakeld in het toernooi om de districtsbeker. De Urkers verloren na strafschoppen van Drachtster Boys.

Na de reguliere speeltijd stond het 1-1 op sportpark De Vormt. Bij rust leidde Drachtster Boys nog dankzij een goal van Kevin Bakels. In de 90e minuut scoorde Hessel Snoek de gelijkmaker waardoor penalty's de beslissing moesten brengen.

In de beslissende serie kon Maarten Dijkhuizen de Urkers naar de volgende ronde schieten, maar hij schoot op de lat. Even later miste Teun Hakvoort op een 5-6 stand waardoor Drachtster Boys verder bekert.