SV Urk uitgeschakeld na strafschoppen

URK
SV Urk is dinsdagavond uitgeschakeld in het toernooi om de districtsbeker. De Urkers verloren na strafschoppen van Drachtster Boys.

Na de reguliere speeltijd stond het 1-1 op sportpark De Vormt. Bij rust leidde Drachtster Boys nog dankzij een goal van Kevin Bakels. In de 90e minuut scoorde Hessel Snoek de gelijkmaker waardoor penalty's de beslissing moesten brengen.

In de beslissende serie kon Maarten Dijkhuizen de Urkers naar de volgende ronde schieten, maar hij schoot op de lat. Even later miste Teun Hakvoort op een 5-6 stand waardoor Drachtster Boys verder bekert.

reacties (4)

 • keeze

   

  Kunnen net zo goed niet filmen. 2 uur in de kou staan voor superkorte samenvatting

  reageer
 • keeze

   

  Nou of drachten nou echt beter was,marinus stond zo en zo op de verkeerde plek voor een rechtspoot,continu terugspelen,nog erger als Danny blind,jelle en t ol onzichtbaar weer voorin. Laatste 10 min ging het net zoals in de eerste klasse alles op de aanval,prachtig resultaat altijd en de tegenstander word compleet overdondert,hadgisteren het idee dat het de bedoeling tikkie takkie was..maar als er gewoon geen doorkomen aan is,ga je over op de lange bal...zaterdag wat meer spitsen er in,anders red je het niet tegen azsv

  reageer
 • Supporter

   

  Rolf de Boer spreekt van zuur na het missen van de strafschop(pen) door Maarten Dijkhuizen en daarna van Teun Hakvoort. Dus uitschakeling. Maar wat zuur was, dat Urk in de laatste seconden gelijk kon maken tegen dit Drachtster Boys dat gedurende de gehele wedstrijd de betere ploeg was en dan ook verdiend de volgende ronde heeft bereikt.

  reageer
 • Marretje

   

  Waarom nam de aanvoerder niet zijn verantwoordelijkheid door de 5e, in dit geval beslissende, strafschop te nemen? had Urk wel naar de volgende ronde gegaan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert