SV Urk hard onderuit tegen SVZW

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag in de hoofdklasse C het thuisduel tegen SVZW verloren. De gasten uit Wierden waren met 6-3 te sterk voor de ploeg van trainer Rolf de Boer.

Door twee grote dekkingsfouten van de Urker defensie stond SVZW na zes minuten al met 2-0 voor. William de Boer zorgde met twee doelpunten dat sv Urk weer helemaal terug in de wedstrijd kwam, maar vlak voor rust kwamen de gasten opnieuw op voorsprong.

Na de pauze wist SVZW nog driemaal te scoren, voor Urk was in de tweede helft alleen Riekelt Jan Brands trefzeker.

Overige uitslagen Flevolandse clubs:
Eerste klasse D:
Nieuwland - ASV Dronten 2-2

Tweede klasse B:
Zeewolde - FC Almere 1-2

Tweede klasse G:
SV Lelystad '67 - VIOS Vaassen 5-5
ESC - Unicum Lelystad 1-0
ESA - BAS Biddinghuizen 1-0

reacties (6)

 • Ronald

   

  Sommige spelers zijn 'over the hill'. Kees de Boer kan het niet meer belopen, en Gert Jan loopt achterin ook alleen maar achter de feiten aan. Voeg daarbij het uit vorm zijn van een aantal spelers zoals keeper Koffeman en Luuk Nagel, en het wordt een lastig verhaal. Het siert trainer Rolf de Boer dat hij elke keer zn team in bescherming neemt maar dat kun je niet blijven volhouden. Er zal de komende weken tegen WVF, CSV, en Staphorst sowieso punten gepakt moeten worden. Zo niet dan wordt het een lastig verhaal om Hoofdklasser te blijven. Aangezien de A1 lichting dit seizoen een drama is zal Urk het met de huidige groep moeten doen. Handhaven is in mijn beleving dan het hoogst haalbare.

  reageer
 • Supporter

   

  Ze gingen hun best doen toen ze achter de feiten aanliepen.

  reageer
 • keeze

   

  Vond dat iedereen meer dan zn best deed. Bij goal 3 ging het via de rechterzijde maar werd even geen druk gezet en hups goal,heb nog wel geschreeuwd zet druk toen het op de middellijn begon,dit was met azsv ook 3 x laten komen en 2 goals.

  reageer
 • Oud speler

   

  !e tegengoal. Gert Jan laat zijn man lopen, daarom moest Maarten naar de 1e paal en zo komt zijn eigen man vrij,dank je wel gert. Komen goed terug op 2-2 dmv inzet en storend werk voorin, waarom niet doorgaan? nee, we gaan weer achterover leunen een gaan weer net zo voetballen als in het begin! Voetbal was 1 groot drama daardoor verdedigen begint met storen voorin dan pak je punten. Rolf begint ook foutje,s te maken bv beginnen met Gert jan en Geert hemelrijk. Geert loopt al jaren 1 tempo, Benny Dunnink op de bank! onbegrijpelijk. Riekelt Nentjes laat hij toe dat die zijn kleren inleverd en stopt bij het 1e. Wisselt in de 6 e min. 2e helft. RJ Brands mooie woorden maar je koopt er niets voor, blijft ook steken op een bepaald niveau, word niet beter. Zoals Urk naar de 2-2 speelde dat is het Urker voetbal, storen voorin en Nor Vuren!! Geen systeem gaan bedenken tijdens de wedstrijd, die komt wel als er eerst inzet is.

  reageer
 • Grens

   

  Ik weet niet hoor maar bij de 2-4 staat die ingooiende speler ongeveer 1 meter in het veld.. RAAR?!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • keeze

   

  Ondanks verlies een goede wedstrijd,maar hun speelden zo goed combinatie voetbal,en steekballetjes.Ondanks grote inzet van urker spelers is het jammer genoeg niet gelukt.Volgende week stunten tegen de favorieten.. svzw weet heel goed de goals te maken in de hoekjes,geen schande om hier van te verliezen.Knap van de jongens!Echte vechtersmentaliteit tot de laatste minuut,dit mag wel eens gezegd worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert