Bloedeloos gelijkspel Almere City FC - FC Emmen

ALMERE • Vr 13 maart 2015 | 15:36 • Vrijdag 13 maart 2015 | 15:36
Almere City FC heeft vrijdagavond in een zeer matig duel gelijkgespeeld tegen FC Emmen. In Almere kwamen beide ploegen niet tot scoren.

In de eerste helft waren de gasten gevaarlijker en wist Almere City FC nauwelijks gevaar te stichten. FC Emmen kreeg na 20 minuten een goede kans via Seip om op voorsprong te komen, maar doelman Agil Etemadi kon van dichtbij knap redding brengen.

Ook in de tweede helft viel er weinig te genieten voor de neutrale toeschouwer. Beide ploegen wisten nauwelijks kansen te creeren en dus eindigde de wedstrijd zeer teleurstellend in 0-0. Komend maandag speelt Almere City FC weer een thuiswedstrijd: tegenstander is dan De Graafschap.

Opstelling Almere City FC: Etemadi, Bouma, Toet, Keller, Quasten, Receveur, Kip (Boldewijn), Sneijder (Salasiwa), Mamedov, Janssen, Hoefdraad

Geel: Mamedov