Vierde nederlaag op rij Flevo Boys

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag hun vierde nederlaag op rij geleden in de hoofdklasse C. Op eigen veld gingen de Emmeloorders met 0-1 onderuit tegen CSV Apeldoorn.

In de eerste helft kwam Apeldoorn na 20 minuten op voorsprong door een goal van Maarten Boeve. In het vervolg van de wedstrijd was Flevo Boys continu in de aanval en beperkten de gasten zich tot verdedigen. Ondanks enkele kansen wist Flevo Boys uiteindelijk de gelijkmaker niet te maken.

Ondanks de nieuwe nederlaag blijft Flevo Boys zevende staan op de ranglijst van de Hoofdklasse C.

reacties (7)

 • keeze

   

  Weet je als het goed gaat hoor je niets,of bijna geen complimenten Gaat het slecht dan krijgen ze iedereen over zich heen. 18 oktober hebben we om 18.00 weer mooi wedstrijdje :)

  reageer
 • Urker oud speler

   

  De urkers hoor je niet over hun ploeg, die zijn gewoon niet beter met hun onbetaalde jeugd. En wat geeft het allemaal voetbal is maar en blijft voetbal en nog eens voetbal totdat het je niet meer zo belangrijk is voor je.

  reageer
 • Realist

   

  Hoe lang blijft Wiljan (de trainer) nog ? Vorig jaar op dramatische wijze afgehaakt in de finale van de competitie om de titelstrijd. Nu 4 nederlagen op rij. Wat voegt deze trainer nog toe ? Blijkbaar lukt het deze trainer niet om de groep tot prestaties te laten koken op de momenten dat het nodig is. De koek is op.

  reageer
 • RaRa

   

  en toch gaan ze naar de Topklasse... Dus!!

  reageer
 • hj

   

  dit doelpunt is een aan een schakeling van fouten. Waar jeroen de groot het minst of zelfs niets aan kan doen. Eerst timed Wesley de Klein helemaal fout. Daarna gaat Dennis van der Wal het duel helemaal niet aan. En dan is het logisch dat de groot daar niet oprekend. mijns inziens de fout van de Klein en vd Wal

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Robbie

   

  En weer een enorme blunder van Jeroen de Groot, die FB de das om doet. Waarom word deze middelmatige speler elke keer weer opgesteld ??

  reageer
 • v.gaal

   

  Haha de toppertjes

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert