City speelt gelijk tegen De Graafschap

ALMERE • Ma 16 maart 2015 | 17:12 • Maandag 16 maart 2015 | 17:12
De voetballers van Almere City FC hebben maandagavond thuis met 2-2 gelijkgespeeld tegen De Graafschap. De Almeerders kwamen knap terug van een 0-2 achterstand.

In de eerste helft waren de gasten de bovenliggende partij. Dit resulteerde in de 18e minuut in de terechte openingstreffer van Vincent Vermey. Kort na de pauze liepen de 'Superboeren' verder uit naar een 0-2 voorsprong via Kristopher Vida. Daarna kwamen de Almeerders beter in de wedstrijd. Vincent Janssen tekende in de 61e minuut voor de aansluitingstreffer en Sander Keller bepaalde in de 84e minuut de eindstand op 2-2.

Door het gelijke spel staat City met 43 punten uit 30 duels op de elfde plaats in de Jupiler League. De Graafschap heeft vijf punten meer en staat op de achtste plaats.