Aanvoerder Unicum wil met stadsderby geld inzamelen

LELYSTAD
Aanvoerder Arjen van der Meulen van Unicum wil de derby tegen SV Lelystad'67 benutten om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De stadsderby wordt zaterdagmiddag vanaf 17.00 uur in Lelystad gespeeld.

Een entreekaartje kost vier euro. Met dit entreebewijs spelen toeschouwers automatisch mee in een loterij waarbij ze prijzen kunnen winnen. De opbrengst is voor het goede doel. Van der Meulen hoopt op een paar honderd toeschouwers.

De aanvoerder van Unicum raakte enkele jaren geleden gemotiveerd om zich voor KWF Kankerbestrijding in te zetten toen een familielid van een collega van hem overleed. Recentelijk kreeg hij ook in zijn eigen familie met de ziekte te maken. Hierop besloot hij om de stadsderby aan te grijpen voor een geldinzamelingsactie.

reacties (2)

 • Andries de Vries

   

  Beste Arjen, Ik vind dit een supergoed initiatief. Ik heb zelf mijn moeder verloren aan kanker en dat doet pijn. Mijn zoon speelt in de D3 van Unicum en dat je via deze club hier aandacht voor vraagt, vind ik mooi. Ik ben er zaterdag bij. En ik hoop velen met mij.

  reageer
 • Martin

   

  Erg goed imitatief van Unicum. Hoop dat dit naast dat het een hele mooie pot is nog een reden is voor de lelystedelingen om te komen en dat alles zowel op als buiten het veld netjes blijft.. Want dat is niet altijd zo

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert