Trainer Wubs van BAS op non-actief gezet

BIDDINGHUIZEN
Voetbaltrainer Arnold Wubs van het eerste elftal van BAS is door het bestuur van de club in Biddinghuizen op non-actief gesteld. Dat meldt Hein Grafhorst van de Technische Commissie van BAS.

Volgens het bestuur is er onvoldoende vertrouwen dat de trainer kan voorkomen dat het eerste elftal degradeert uit de tweede klasse G. BAS heeft nu 18 punten uit 18 wedstrijden, met alleen ESA en ESC daar nog onder.

Wout Sleurink neemt dit seizoen de taken over van Wubs. Er zijn nog acht wedstrijden te spelen.

reacties (4)

 • Tsja

   

  jaja jarenlang verkneukelt men zich in Biddinghuizen aan elk relletje bij de buren en nu gooit men zelf de trainer er uit nu het even tegen zit. En uiteraard komt de onvermijdelijke Wout Sleurink de boel weer "redden". Die duikt altijd op als het ergens mis dreigt te gaan om dan weer de held te kunnen spelen. BAS heeft het vorig seizoen geweldig gedaan maar leefde ver boven haar stand en alles zat mee. Op termijn is de club echter hooguit een structurele derdeklasser en daar is niks mis mee....

  reageer
 • hans

   

  Die kleurplaat is van Omroep Flevoland zelf. Ik denk dat ze een nieuwe creatieve redacteur in dienst hebben genomen!

  reageer
 • Hans

   

  Hahaha, Marijke. Jij gelooft ook in sprookjes? Wat is dit trouwens voor ongekend slechte kleurplaat bij het verhaal? Werken jullie nog met paint?

  reageer
 • Marijke

   

  'Non-actief' is volgens mij niet het.juiste woord. Hij wordt vervangen. In goed overleg. Zie de website.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert