Nog geen nieuwe voorzitter voor ASV Dronten

DRONTEN
Het is de 'Commissie Goede Diensten' van voetbalvereniging ASV Dronten niet gelukt om een nieuwe voorzitter te vinden. De club is nog steeds op zoek naar een voorzitter en een penningmeester.

Er is wel een kandidaat penningmeester gevonden maar die heeft nog geen definitief ja gezegd en laat het afhangen van de bestuurssamenstelling.

De commissie, waarin onder andere wethouder Hans Engelvaart van de gemeente Dronten zit heeft de opdracht inmiddels teruggegeven aan het bestuur. Engelvaart benadrukt dat hij niet in zijn functie van wethouder in de commissie zat.


reacties (12)

 • Vrijwilliger

   

  Weg met die voorzitter aasman!

  reageer
 • Je

   

  club vergeet langzaam dat het een breedte vereniging is. Voor het 1e en selectie elftallen kan alles, voor lagere teams is geen enkele aandacht. Vrijwilligers lopen weg omdat er een paar bepalen wat er gebeurt en in een soort vrijstaat leven zonder gecorrigeerd te worden.

  reageer
 • reaal

   

  Hans Engelvaart mag dan wel veel betekent hebben voor asvdronten, in de gemeente dronten is het allemaal eigenbelang. Dat geldt ook voor de club asvd. Andre Aasman doet naar eer en geweten zijn taak als voorzitter. Mensen die het beter kunnen zouden zijn taak over dienen te nemen

  reageer
 • Wout

   

  Kritiek is gemakkelijk op deze vrijwilliger die er veel tijd in stopt. Voorlopig dienen weinig mensen zich aan die het willen overnemen....zo te lezen in elk geval onderstaande mensen. Meldt je dus aan!

  reageer
 • jan

   

  Beste R ik gebruik het woord wethouder omdat zijn naam niet in een reactie genoemd mag worden. Maar deze wethouder zo als ik hem noem is een schrik voor dronten kijk maar eens naar die bos kantoor villa's aan de zuid.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Supporter

   

  Voorzitter ASV dronten beseft niet welke schade hij aanricht, elke waardevolle vrijwilliger gooit handoek in de ring. Hij communiceert niet, voert wanbeleid. Wat een loser. Ook rol vorige voorzitter niet uitvlakken. Is alleen maar op macht uit.

  reageer
 • Beste jan, het gaat helemaal niet om de wethouder, maar gewoon als persoon. Het woord wethouder heeft er niks mee te maken. Wel goede informatie verstrekken vriend.

  reageer
 • jan

   

  Deze wethouder heeft boter op zijn hoofd. Jaren maakt hij al misbruikt van zijn functie en trekt hij zijn club en vrienden voor in besluiten die de gemeente dronten neemt.

  reageer
 • Bassie

   

  Waardeloos bestuur op dit moment! Schandalige beslissingen worden er genomen. Alles achter de rug om van de leden die van niks weten! Opstappen die handel!

  reageer
 • Kp

   

  Weg die voorzitter. Alles voor eigen belang die man!

  reageer
 • Er zijn nog wel meer mensen van de vereniging opgestapt door de belachelijke gang van zaken van het huidige bestuur. Ik denk dat het tijd wordt dat het huidige bestuur opstapt!

  reageer
 • Drontenaar

   

  laat die nieuwe voorzitter maar snel komen. Worden momenteel rare keuzes gemaakt. Ben benieuwd wanneer de huidige voorzitter opstapt.. Hopelijk doet hij dat snel.. De keuzes die hij maakt is alleen in zijn eigen voordeel maar niet voor de club!!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert