SV Urk wint met moeite van WVF

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag in de hoofdklasse C een moeizame overwinning geboekt op WVF. In Zwolle werd het 2-0 voor de Urkers. Beide doelpunten vielen na de pauze.

WVF heeft dit seizoen nog maar drie punten gehaald en heeft dus nauwelijks nog uitzicht op handhaving in de hoofdklasse. De Urkers konden in de eerste helft tegen de hekkensluiter echter geen vuist maken. In een rommelige wedstrijd wisten beide ploegen nauwelijks kansen te creëren.

Na de pauze wist SV Urk het veldoverwicht eindelijk in doelpunten om te zetten. In de 61e minuut stond Hessel Kramer precies op de goede plek om de enige goede aanval van de Urkers te verzilveren. Tien minuten later besliste Jan van Slooten de wedstrijd. Een vrije trap van Riekelt Jan Brands kon door de doelman van WVF niet goed worden verwerkt. Van Slooten was er toen als de kippen bij om de bal binnen te tikken.

reacties (5)

 • kenner

   

  Zeer goed gedaan jongens,wat een team. Elke x weer presteren onder hoge druk. 3x per week trainen,hele zaterdag opofferen voor de fans,en club.(Moet er niet aan denken) Dit alles naast een drukke baan en gezin. De druk is hoger omdat iedereen tegen je begint en je het elke x weer aan moet horen.Dit zijn nog eens leuke reacties.Top. Afijn knappe overwinning tegen een zeer lastige ploeg. Acv won met 1-0 en 2-1 van ze,dvs33 onlangs 0-0. Harkema met 2-0,sczw met 2-1 met geluk,vvog ook met 2-0. En dit ondanks dat onze topscorer niet meer deed. Zaterdag komt er een ploeg die het iedereen lastig maakt,zorg dat de verdedigers niet te ver naar voren komen..Want dat is regelmatig het probleem,en de tegenstanders weten dat nu wel.Ik hoop zaterdag een mooie driepunter

  reageer
 • tja

   

  Mooi weer 3 punten, Urk gefeliciteerd en hou dit vast

  reageer
 • Hendrik Brands

   

  Belangrijke overwinning voor SV Urk. Is mooi opsteker en beloning voor harde werk en inzet. Nu doorpakken tegen CSV Apeldoorn, en daarna ligt alles weer open!

  reageer
 • keeze

   

  En volgende week word het alles of niets. Tegen apeldoorn word zeer belangrijk. Wvf had niets meer te verliezen,dus goede zaken gedaan! Ga zo Door jongens

  reageer
 • urker

   

  met moeite of zonder moeite, het zijn 3 belangrijke punten!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert