ASV Dronten heeft een dubbel probleem

DRONTEN
"ASV Dronten heeft een gezamenlijk probleem". Dit zegt erelid en voorzitter van de supportersverenging van ASV Dronten Albert Bleijenberg, omdat de voetbalvereniging nog altijd geen nieuwe voorzitter en penningmeester heeft gevonden.

Bleijenberg is lid van de Commissie Goede Diensten. Die gaf afgelopen week, na een zoektocht van maanden, de opdracht voor het vinden van een nieuwe voorzitter terug aan het bestuur.

Volgens Bleijenberg waren er wel enkele geschikte kandidaten, maar zijn deze afgehaakt omdat zij niet genoeg tijd konden vrij maken voor de functie. “Ik ben persoonlijk teleurgesteld dat het ons niet gelukt is. Ik had gedacht dat wij genoeg contacten binnen de vereniging zouden hebben om snel een nieuwe voorzitter te vinden."


reacties (3)

 • Marc

   

  Neem piet bleeker heeft tijd genoeg.

  reageer
 • Supporter Sv Urk

   

  Waarom niet de oud voorzitter van FB die is daar opgestapt, anders zoek je het bij Urk bv Jelle Lucas Hoekman, kunnen we een beetje samenwerken.

  reageer
 • vrijwilliger

   

  helaas zie je deze tendensen bij meerdere verenigingen, buurtcommissies en scholen. Maar wel klagen als iets niet of goed geregeld is. iedereen zou elk jaar een sociale stage moeten lopen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert