BAS hoopt op ommekeer tegen Unicum

BIDDINGHUIZEN
De voetballers van tweedeklasser BAS uit Biddinghuizen hopen komende zaterdag in het thuisduel met Unicum uit Lelystad weer eens te winnen.

De ploeg van interim-trainer Wout Sleurink won slechts 1 van de laatste acht wedstrijden in de competitie. Twee weken geleden kwam Sleurink aan het roer, nadat de club Arnold Wubs ontsloeg. Afgelopen zaterdag verloor BAS met de nieuwe trainer met 8-2 van Hierden.

Sleurink hoopt dat zijn ploeg in de komende drie thuiswedstrijden veel punten kan pakken. De club uit Biddinghuizen staat op een twaalfde positie in de tweede klasse. Die plaats zou aan het einde van het seizoen betekenen dat BAS nacompetitie moet spelen om lijfsbehoud. Het duel tegen Unicum begint zaterdag al om 14:00 uur.

reacties (1)

  • Ach ja

     

    Vroeger of later komt BAS gewoon weer uit in de klasse waar het hoort. Structureel is het niet meer dan een degelijke derde klasser en dat is geen schande. Vorige seizoen presteerde de ploeg geweldig maar toen zat dan ook alles mee... En Wout Sleurink is ook bepaald geen wonder trainer hoor. Met een beetje mazzel blijft de ploeg er dit jaar in via de nacompetitie, maar dat zal slechts uitstel van executie zijn op termijn.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert