BAS verliest streekderby van Unicum

BIDDINGHUIZEN
De voetballers van BAS uit Biddinghuizen hebben zaterdag de streekderby tegen Unicum verloren. De Lelystedelingen waren met 2-1 te sterk voor de thuisploeg. Door de nederlaag worden de degradatiezorgen van BAS steeds groter.

Unicum kwam in de 4e minuut al op voorsprong door een treffer van Rodney Rink. Op slag van rust kwam de thuisploeg langszij. Een treffer van BAS-aanvaller Christiaan Grin zorgde ervoor dat de ploegen met een 1-1 gelijke stand gingen rusten.

De beslissing in de wedstrijd viel in de 68ste minuut. Een vrije trap van Mario Gomes werd van richting veranderd en kon daardoor niet worden gepareerd door doelman Danny Versteegt.


Overige uitslagen t/m 2e klasse:
Lelystad'67 - AVW'66 3-3

reacties (12)

 • Michel van Oostrum

   

  Uiteraard heeft iedereen recht op zijn/haar eigen mening. Daar hoort ook bij dat een ieder voor zijn/haar eigen club het beste wil. Dat maakt de emotie in het voetbal (meestal) zo mooi.. Iemand beoordelen op zijn kwaliteiten als trainer/coach kan echter pas als je trainingen, besprekingen en omgang met spelers ziet en mee maakt. Wij bij Unicum maken het beste seizoen ooit door in de 2e klasse en daar zijn wij best trots op! De ene week met prima voetbal, de andere week zijn fases in wedstrijden niet om aan te zien. Iedereen veel succes met zijn/haar club en probeer een beetje nuance aan te brengen als je reacties geeft en speel niet teveel op de man. Hou je bij de feiten en steun je club. Tenslotte willen we allemaal dat het met de club waar je bij betrokken bent het goed gaat. Groet, Michel van Oostrum. Trainer/coach VV Unicum

  reageer
 • tja

   

  Hoe is het spreekwoord ook weer, wiens brood men eet wiens woord men preekt? Overigens siert het U dat U het opneemt voor deze vrolijke snuiter, lachebekkie als hij is. Dat dit het beste seizoen is ooit, zegt heel veel over de afgelopen seizoenen. Veel succes met uw clubs.

 • Sjaak

   

  Beste meneer van Oosterum, Ik zeg niet dat het geen prestatie is waar Unicum nu staat, ik vraag me alleen af of dit op het conto van u en uw medetrainer te schrijven is, ik ken de meeste spelers van Unicum 1 al enkele jaren en zie ze niet anders en zeker niet beter spelen als jaren terug. Maar misschien is dit dan wel de grootste prestatie van het team, met deze technisch en tactisch zeer matige groep zo'n prestatie leveren. ik zal aan uw verzoek voldoen en geen man en paard noemen, maar deze jongens zullen het zelf nooit toegeven, ze hebben totaal geen zelf kennis in deze. Ach ja verder wens ik u heel veel succes in het laatste deel van deze competitie en nu maar hopen dat jullie er in kunnen blijven.

 • John

   

  Sjakie, je doet alleen maar aanames. Iets persoonlijks soms? Unicum is gewoon lekker bezig met de weg omhoog, gaat wat tijd inzitten. We zijn niet de beste maar wel de gezelligste club van lelystad!!

  reageer
 • Sjaak

   

  Jullie mochten willen dat de aannames bij Unicum zo goed waren, dan stonden ze nu op een promotie plek en viel het niet zo op dat de trainers de spelers niet echt beter maken. En voor wat betreft de "gezelligste " club, dat valt ook wel mee hoor, als je bij de "familie" hoort zal het wel aardig zijn denk ik.

 • aaNName

   

  Ja, als je tot de familie en vriendjes behoort wel!

 • willem

   

  jaloers? waarschijnlijk nooit zelf een bal kunnen trappen en zeker als trainers niets bereikt hoop frustratie kritiek mag maar zo reageren zielig

  reageer
 • Rob

   

  Unicum leeft wel aan de reacties te zien! Heeft er nog iemand wat te melden over BAS?

  reageer
 • Marijke

   

  BAS is onze club ik blijf supporter en ook bij ons zijn er nep-supporters die denken en schreeuwen alles beter te weten

 • rambo

   

  ik weet niet waarom je zoiets schrijft maar je kan er beter mee stoppen.

  reageer
 • sjaak

   

  ehhhh volgens mij bestaat er zoiets als vrijheid van meningsuiting in dit land. soms is de waarheid hard of heb jij hier een andere mening over, want die mag je gewoon opschrijven hoor en dan hoef je geen dreigementen neer te zetten.

 • laat alle reacties zien
 • Sjaak

   

  Misschien is het wel een optie voor de betere spelers van Unicum om straks eens te gaan kijken bij Batavia, daar komen een paar leuke/goeie spelers naar toe en dan kan een jonge talentvolle speler van Unicum misschien veel van leren.

  reageer
 • koos koets

   

  Die van Ankeren heeft als trainer nog nooit iets gepresteerd. Ook de jeugd van Unicum, waar hij verantwoordelijk voor is als hoofd jeugdopleiding, laat zeer matig voetbal zien. Dit "beleid" van vriendjes politiek gaat Unicum leden kosten. Het was een gezellige club maar is nu een zakelijke vriendjes club.

  reageer
 • Maarten

   

  heb je iets tegen Edwin? Volgens mij zit je iets dwars maar als je realistisch kijkt zie je dat ze vanaf vorig jaar bijna gedegradeerd zijn nu middenmoter zijn. Stabieler zijn en Edwin is daar zeker in betrokken. De selectie van unicum is prima maar wil je hoger op moet je echt gaan betalen. Ook spelers anders lopen ze makkelijk naar andere clubs. Veel potentie in de groep maar je moet ze wel bij elkaar houden

 • Sjaak

   

  Het kleine beetje geld wat Unicum kan besteden geven ze uit aan die 2 waardeloze trainers, iets beter spelers materiaal en zo kunnen zelfs promoveren naar de 1e klasse

  reageer
 • Uh?

   

  Geloof maar dat het geen klein beetje is wat de heren krijgen maar ach het zijn vriendjes de technisch manager, zo geven zij zelf regelmatig aan.

 • joost

   

  begrijp je dat 2 dure oud profvoetballers op de bank als dio trainers en dan geen kwaliteit in het veld. verhouding ligt scheef jammer want het kan best wat worden

  reageer
 • Tja

   

  Van Ankeren bewijst al jaren geen goede trainer te zijn en van Oostrum loopt aan een dood paard te trekken.

 • In de rogge

   

  Een ontzettend slechte wedstrijd van beide kanten, wat een armoed!

  reageer
 • Does

   

  unicum maakt het zich onnodig moeilijk. Dit bas is erg matig en het zal mij niks verbazen als zij er uit gaan. Ze doen er wel alles aan te winnen(inclusief) grens maar ze missen gewoon kwaliteit.. Unicum pas eerste uit overwinning..

  reageer
 • Unicum

   

  Verdiende overwinning voor de blauwen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert