Holland Cup wil in toekomst weer groeien

ALMERE
De Holland Cup in Almere werd dit weekend voor de 29ste keer georganiseerd. Aan het voetbaltoernooi deden 180 teams uit tien verschillende landen mee. De wedstrijden werden gespeeld op de sportparken van AS'80, ASC Waterwijk, Sporting Almere en FC Almere.

In het verleden duurde de Holland Cup een week, maar door de economische crisis is er voor gekozen om het toernooi in het weekend te spelen.

Organisator Co Rijkenberg wil de Holland Cup in de toekomst weer groter maken door op meerdere locaties te spelen en meer jeugdteams uit te nodigen.

reacties (1)

  • Lange Almeerder

     

    De Holland Cup organisatie moet er gewoon voor kiezen om de Holland Cup een international top-jeugdtoernooi te maken. Nodig louter international en nationale profclubs uit om mee te doen en je hebt gegarandeerd succes. Hoeft het ook niet zo uitgebreid met teams die de namen van profclubs dragen, maar eigenlijk schoolteams zijn. Het niveau is namelijk echt ondermaats op dit toernooi, terwijl veel mensen het ook leuk vinden om goed jeugdvoetbal te zien. Het toernooi heeft tot op heden nog geen meerwaarde voor anderen om te komen kijken en kan zodoende nooit winstgevend zijn (lijkt mij).

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert