Oostland wint eerste Dronten City Run

DRONTEN
Stan Oostland uit Harderwijk heeft zaterdagochtend de eerste editie van de Dronten City Run gewonnen. Oostland liep de 10 kilometer in 36 minuten en 32 seconden.

De hardloopwedstrijd werd gehouden in het centrum van Dronten, waarbij de deelnemers 7 rondes van ongeveer 1,5 km moesten afleggen. Het publiek bestond ook uit wielerliefhebbers, omdat tegelijkertijd de Zuiderzeeronde werd gehouden.

Aan de Dronten City Run deden in totaal zo'n 150 hardlopers mee.

reacties (5)

 • tsja

   

  "Het hele dorp afsluiten"?! Overdrijven is ook een kunst....... Maar ik hoop dat je inmiddels hersteld bent van de enorme overlast, zal zwaar geweest zijn, sterkte.....

  reageer
 • inger

   

  89 km fietsen over een sportveld... zie je dat voor je?

  reageer
 • jansen

   

  We hebben speciaal sportvelden. Waarom dan het hele dorp afsluiten ?

  reageer
 • Marc

   

  We hebben een hele mooie atletiekbaan Waarom daar niet starten en finishen. En die wielrenners die stoer op de weg fietsen moeten ze gewoon aanpakken stelletje Asos.

  reageer
 • Drontenaar

   

  Mooi! Weer een nieuw evenement in ons dorp. Fijn dat er nog mensen zijn met nieuwe initiatieven! En dan zullen hier wel weer heel veel reacties achteraan komen van zeurpieten die klagen over de onbereikbaarheid van het centrum, dat ze gigantisch moesten omrijden, waarom dit op zaterdag moet etc. etc. Net als dat eeuwige gezeur bij de Kerstloop.......

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert