SV Urk pakt punt bij Drachtster Boys

URK
SV Urk heeft in de hoofdklasse C een punt gepakt op bezoek bij Drachtster Boys: 0-0. De Urkers hadden ook kansen op een overwinning, maar paal en lat stonden onder meer een treffer in de weg.

Dankzij dit punt stijgt de ploeg van trainer Rolf de Boer naar de elfde plaats op de ranglijst, wat aan het einde van het seizoen nacompetitie zou betekenen. De achterstand op de veilige tiende plaats is twee punten, met nog vier wedstrijden te gaan.

Volgende week zaterdag speelt SV Urk in eigen huis de derby tegen Flevo Boys.

reacties (4)

 • Flevo-man

   

  Flevo-Boys was al druk bezig met de komende wedstrijd tegen Urk. Hebben het tegen AZSV behoorlijk af laten weten. Onnodig.

  reageer
 • keeze

   

  Zou mooi zijn. Want vliegen we eruit,dan geen derby en geen dikke kassa meer aan beide kanten.. Maar fb is ook niet gek en doet een stap minder volgende week om ons er in te houden. Zijn aardige mensen daar fb hoor

  reageer
 • Realist

   

  Wat dacht je van nu 3 punten voor Urk en Urk en FB op de 10e en 9e plek zodat we er beide inblikken ?

  reageer
 • keeze

   

  Toch een dik punt,tegen een lastige ploeg. Een opwaartse lijn dus,volgende week tegen een zwalkende flevoboys wat de weg helemaal kwijt is. Dat het maar weer een mooi wedstrijdje mag worden,en helemaal leuk als ze ons de punten gunnen. Krijgen ze volgend jaar wel van ons cadeau.... :+)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert