Flevo Boys onderuit tegen AZSV

EMMELOORD
Flevo Boys heeft op eigen veld met 4-1 verloren van AZSV. Al na vier minuten keken de Emmeloorders tegen een achterstand aan. Die marge werd door de ploeg uit Aalten vlak na rust verdubbeld. Allan Bakker deed halverwege de tweede helft wel wat terug, maar in de slotfase scoorde AZSV nog twee keer.

Door de nederlaag blijft Flevo Boys hangen in het rechterrijtje van de hoofdklasse C. De ploeg staat nu op plaats acht op de ranglijst.

Volgende week speelt Flevo Boys de derby op bezoek bij SV Urk.

reacties (20)

 • keeze

   

  De trainer staat toch niet in het veld? De 11 moeten het waarmaken

  reageer
 • En dus...

   

  OK duidelijk op zich; maar over wie zegt dit meer, over de spelers of de trainer........ En in de commentaren zie ik alleen maar de kant van de trainer belicht.....

  reageer
 • Realist

   

  Het gaat hier helemaal niet over de kwaliteiten en capaciteiten van Mossing Holstein. Die heeft hij wel. Ik zeg niet dat de trainer slecht is, maar dat de koek op is. De chemie tussen trainer en team is weg en die komt volgens mij niet meer terug. De sfeer is slecht. Wat deze trainer ook bedenkt en zegt tegen de jongens van FB ze doen hun eigen zin en lopen voor hem geen stap extra. Dat zie je ook terug op het veld. En daarom moet ik er echt niet aan denken dat Mossing Holstein nog een seizoen blijft. Het is op. Duurzaam ontwricht.

  reageer
 • Hj

   

  dan moet de trainer ook doorselecteren! Maar hij blijft de zogenaamde ervaren spelers opstellen.

  reageer
 • Jan frikandel

   

  misschien zijn het juist de eigen jongens die niet thuisgeven! Een Rorije een van der Wal en Nijboer! Postma is wel toe aan een 1e klasse club! Die kan en wil het niet meer belopen!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sir(Sur)Realist

   

  Realistisch gezien had ik graag gezien dat je zo ook had gereageerd aan het begin van het seizoen toen alles nog hosanna was. nu het wat minder gaat ligt dat ineens aan de trainer. Als je realist bent zou je kunnen zien dat FB in dat begin van de competitie dus waarschijnlijk het geluk aan z'n zijde had, zo'n topklasseploeg blijkt het helaas niet te zijn, dat is al een aantal seizoenen pijnlijk duidelijk geworden in, vooral, het tweede deel van de competitie.

  reageer
 • Laf hoor..

   

  Wat een opportunisten hier..... Die spelers spelen een slappe reeks en dus ligt het aan de trainer die er ineens niks meer van kan... Waarom roept niemand hier bijvoorbeeld dat het tijd wordt dat een aantal ervaren spelers eens een andre club gaan zoeken omdat ze weer eens niet thuisgeven als ze er moeten staan?! Doorselecteren op mentaliteit dat ontbreekt er volgens mij namelijk aan bij FB... Deze trainer komt op mij over als een open kerel die altijd voor de camera verschijnt ook als het slecht gaat. Maar de opportunisten zullen hun zin uiteindelijk wel krijgen en dan zal de trainer wel weer moeten wijken, maar deze zal geen probleem hebben om weer een andere mooie club te krijgen denk ik...

  reageer
 • Fb

   

  Mee eens. Wiljan heeft een topseizoen gehad, maar zijn methode is uitgewerkt. Voorzie een zelfde scenario als bij zijn vorige club, veel spelers die ontevreden zijn en weglopen. Bestuur, deze man is een passant, zorg ervoor dat jullie de zaakjes op orden krijgen en strijden voor hetgeen waar jullie voor zeggen te staan!

  reageer
 • Hj

   

  nav reactie trainer krijg ik niet het idee dat de trainer vind dat technische staf wat te verwijten is!!!

  reageer
 • Kees kroket

   

  Is het nu na 3 jaar inderdaad dan niet de tijd om afscheid te nemen van of als de trainer? Bestuur hun mede gemaakte fout snel rechttrekken en de Groot proberen terug te halen. En een trainer zoeken die nog meer waarde hecht aan spelers uit eigen jeugd.

  reageer
 • Pieter de jong

   

  volgende keer beter

  reageer
 • Jan

   

  Als spelers die gebelesseerd uitvallen direct na de wedstrijd weggaan zegt dat alles overde sfeer binnen de ploeg. Wie is daar verantwoordelijk voor? Juist. En dan nog een jaar door....

  reageer
 • hj

   

  En nu moeten de echte mannen op staan. Het was vandaag ook niet zulk mooi weer. En gezien opstelling denk ik dat trainer de weg ook kwijt is.

  reageer
 • Aan de goede kant van de brug

   

  Ik heb vandaag niet gekeken heb niks met deze spelers en het "team" zover je die naam aan deze selectie mag geven. Maar thuis 1-4 verliezen van een degradatie kandidaat. Dan was een speler met de mentaliteit van Jeroen de Groot toch wel erg lekker in je selectie, nee in de basis natuurlijk.

  reageer
 • supporter

   

  Ik ben er ook bang voor dat Wiljan dit niet meer aan de praat krijgt.

  reageer
 • supporter

   

  Weer een verschrikkelijke wedstrijd van FB! Hoe kan het wezen dat alle spelers uit vorm zijn. Een paas over 20 meter kunnen ze niet meer geven. Er zit totaal geen gedachte meer in het spel. Geen chemie meer tussen trainer en spelers. Als we zo doorgaan dan kunnen we volgend jaar voor het kampioenschap gaan in de 1e klasse. Ongelooflijk! Volgende week Urk uit en hoop niet op een ongelooflijke afstraffing, maar ben er wel bang voor! Als het niet loopt bij Urk kunnen ze in ieder geval wel 200% geven. Te triest voor woorden.

  reageer
 • kaas

   

  Ergerlijk, het gebrek aan inzet en daarnaast de ontbrekende passie... Op deze manier gaat het een dikke nederlaag worden tegen Urk! De chemie is duidelijk weg!

  reageer
 • Realist

   

  Mossing Holstein zal nu toch wel doorhebben dat de koek op is. Hij krijgt dit team niet meer aan de praat. De sfeer tussen team en coach is slecht. De prestaties extreem slecht. Hoeveel punten heeft FB uit de laatste 8 wedstrijden, 4 ? Wiljan waarom blijf je ? Voor je afkoopsom ? Als dat zo is zal geen club hierna je nog willen. Laat FB los, het is goe zo. Ga maar.

  reageer
 • tw

   

  Nederlaag tegen urk volgende week kom er maar in in 54321... 6-0 hoop ik

  reageer
 • Robbie

   

  Net zoals de voorgaande wedstrijden, maar wat heeft FB een belabberde achterhoede. De tegenstander loopt er keer op keer doorheen. Er word totaal niet goed ingegrepen. Ik zie het somber in voor de komende wedstrijden. Alleen nog maar nederlagen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert