SC Emmeloord weer sterker dan ZVV Urk

EMMELOORD
De zaalvoetballers van SC Emmeloord hebben binnen een week voor de tweede keer gewonnen van ZVV Urk. In de Topklasse werd het 5-3 voor de Emmeloorders. De ploeg won afgelopen vrijdag al met 2-1 de bekerfinale.

Door deze nederlaag in de competitie zijn de Urkers nog geen kampioen van de Topklasse. De ploeg van coach Herman Spel heeft met nog twee duels te gaan nu 3 punten voorsprong op de nummer twee SC Emmeloord. ZVV Urk heeft 1 wedstrijd minder gespeeld.

In de slotfase en na het duel was er een opstootje tussen de spelers van beide partijen maar dat kon worden gesust.


reacties (6)

 • Urker

   

  Urk is een kampioenschap onwaardig. Want het zal duidelijk zijn dat het bij een paar nederlagen niet zal blijven, als men onverhoopt wil promoveren naar de eerste divisie. Dat kan elke week dus de vlam in de pan zijn. KNVB bezint eer ge begint. Sporthal op Urk natuurlijk vol.

  reageer
 • Realist

   

  De hele wedstrijd is gefilmt door Omroep Flevoland en dan zo'n hopeloze samenvatting. Dit is zonde van de tijd die er ingestoken is. Han Dijkstra, hier neem je als serieuze verslaggever toch geen genoegen mee?

  reageer
 • @ urker

   

  Als je goed luistert dan geeft hij aan dat dit emotie is wat wel eens gebeurd bij een derby, maar hij het ook jammer en niet nodig vind.

  reageer
 • Urker

   

  Lekkere reactie van die coach, om te zeggen dat het wel vaker gebeurd, bonje na de wedstrijd. Om dan zo kampioen te gaan worden.

  reageer
 • Ik zeg visfriet

   

  Goed bezig die urkers.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • volger

   

  Omroep Flevoland, wat maken jullie weer een waardeloze samenvatting. Wel alle relletjes uitzenden maar niet eens alle goals laten zien. Ik dacht dat jullie daar kwamen voor VOETBAL

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert