SV Urk ontvangt buurman Flevo Boys

URK
De voetbalderby tussen SV Urk en Flevo Boys uit Emmeloord staat zaterdag op het programma. De duels tussen de beide hoofdklassers leveren altijd veel spektakel op.

Dat was ook zo bij de eerste confrontatie van dit seizoen tussen de ploegen. Flevo Boys boog toen een 3-1 achterstand om in een 5-3 overwinning. Dat willen de Urkers volgens aanvoerder Siemen Lindeboom deze editie niet laten gebeuren.

SV Urk staat op de elfde plaats en Flevo Boys staat op plek acht in de zaterdag hoofdklasse C.

reacties (8)

 • keeze

   

  Denk dat het 3-1 word. Denk riekelt jan 1 via penalty en snoek 2 x. En rood kaartje hier en daar

  reageer
 • Steven

   

  Een topprestatie leveren begint met een optimale voorbereiding, dus rust pakken op de vrijdagavond.

  reageer
 • keeze

   

  De kaat moet wat meer schelden op zn verdedigers,dan het ie niet zoveel te vissen.Hij is te lief geworden,vroeger brulde ie nog wellus

  reageer
 • Swiebertje

   

  Hoop dat de kaat ook weer es kan schitteren. Ik gun het hem wel en Urk kan de punten goed gebruiken!

  reageer
 • keeze

   

  Nou ja de mindere. Elk jaar gaat fb van boven in vallende lijn naar beneden,als ze dit nou een x weten te voorkomen..het verschil is maar 7 punten en misschien wel 4 na zaterdag,als urk 1 spitsje erbij had die wel de hoekjes weet te vinden zoals arjan janse.. Zo werd er vorig jaar weinig gescoord werd er wel eens gewonnen met 1-0,jaar daarvoor hetzelfde met fb.Dat verandert wel als pip er is. Bij urk moet goed vallen,als ze maar durven te schieten en daar niet teveel handelingen voor gebruiken,net als pippie een keer hebberig zijn. Zie het vol vertrouwen tegemoet. .dijkhuizenook na lange blessure weer op zn topniveau en dunnink ook eindelijk niet een x geschorst,word moeilijk om Door deze vesting heen te komen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kc

   

  Helemaal mee eens. Een beetje respect voor elkaar, ik gun Urk ook het allerbeste.

  reageer
 • flevo boy

   

  Ik hoop dat er eens normale reacties gegeven worden. Niet elkaar afzeiken, dat is nergens voor nodig. Urk is kwalitatief gezien de mindere van Flevo Boys, alleen in dit soort derby's gelden andere normen. Urk mag blij zijn met handhaving, Flevo Boys is gewoon een middenmoter. Laat het gezonde verstand zegevieren.

  reageer
 • Svurk

   

  Ik denk 2-0 voor urk

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert