ZVV Urk nog 1 punt nodig voor kampioenschap

URK
De zaalvoetballers van ZVV Urk hebben nog één punt nodig om kampioen te worden van de Topklasse.

De ploeg van coach Herman Spel won woensdagavond in de eigen sporthal de Schelp met 10-2 van Marum. Bij rust stonden de Urkers al met 5-1 voor.

ZVV Urk kan vrijdagavond tegen SC Leovardia uit Leeuwarden de titel pakken. Ook dat duel wordt thuis gespeeld.

reacties (8)

 • Supporter

   

  Het zal duidelijk zijn dat het kampioenschap van zvv Urk al vast staat. Tegenstander Leovardia zal alle medewerking verlenen om het uitzinnige publiek uit hun dak te laten gaan. Ook de arbitrale leiding zal niet bestand zijn tegen de druk in de heksenketel van sporthal de Schelp en ook een oogje dicht knijpen. Een eitje vanavond. In de buurt van de dubbele cijfers om de happening compleet te maken. Daarna Good Old Tinus op de schouders en dan de polonaise!

  reageer
 • ZVVURK

   

  Omdat we 2 momentopnames verliezen van Emmeloord, die niet te vergeten 2x thuis speelden wil dat nog niet zeggen dat wij gelijk niet meer de beste ploeg uit deze regio hebben. De kampioen is altijd de terechte kampioen! Het speelde gemak waarmee ZVVURK de tegenstanders dit jaar naar huis heeft gestuurd is zelden vertoond.

  reageer
 • urker

   

  De kampioen is altijd de terechte kampioen kun je nagaan hoe slecht de rest is. Urk heeft slechte fase afgerond en word weer de beste zaal vereniging van Flevoland Gefeliciteerd ZvvUrk

  reageer
 • Serieus?

   

  Dus je zegt eigenlijk dat ze door geluk misschien wel kampioen worden. Urk heeft nu 2x van Emmeloord verloren (UIT) wat gewoon een goede ploeg is. Maar juist door kampioen te worden geef je aan dat je de sterkste bent en dus het minste overlaat aan geluk. Of heeft Emmeloord de beker met geluk gewonnen omdat urk de kansen mist in de 1e helft?

  reageer
 • Urker

   

  Dat interview slaat ook nergens op: waarom 3 keer binnen 1 minuut opnoemen dat het nog fout kan gaan? Interview skills van Omroep Flevoland?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Laten we nou toch eerlijk zijn, zo goed is dat Urk nou ook weer niet. Het heeft ze dit seizoen zeker niet aan het nodige geluk ontbroken. Dus om te zeggen dat ze beter waren dan anderen, dat zeker niet. Om de beslissende momenten dan ook alles mee.

  reageer
 • Yvonne Hartman

   

  Top succes vrijdag!!!

  reageer
 • Hendrik Brands

   

  ZVV Urk haalde vandaag weer het niveau zoals we gewend waren. Niet afwachten of verdedigen, maar lekker aanvallend. Moet geen probleem worden tegen leeuwarden vrijdag

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert