Gelijkspel zaalvoetballers in nacompetitie

EMMELOORD • Wo 29 april 2015 | 22:40 • Woensdag 29 april 2015 | 22:40
De zaalvoetballers van Sportclub Emmeloord zijn de nacompetitie begonnen met een gelijkspel. In de eigen Bosbadhal werd het 1-1 tegen eerstedivisionist zvv WMC uit Winschoten.

Sportclub Emmeloord kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Ouassim Amr. Na rust kreeg diezelfde Amr een tweede gele kaart, waardoor de Emmeloorders even een man minder hadden. WMC profiteerde en maakte de gelijkmaker.

Volgende week vrijdag spelen de ploegen in Winschoten opnieuw tegen elkaar. De winnaar over twee duels gaat door naar de halve finales. Sportclub Emmeloord speelde dit seizoen in de topklasse, maar kan via de nacompetitie promoveren naar de eerstedivisie. Dat is het op een na hoogste niveau in Nederland.