City FC verliest van Roda JC 0-1

ALMERE • Vr 1 mei 2015 | 17:25 • Vrijdag 1 mei 2015 | 17:25
De voetballers van Almere City FC hebben vrijdagavond de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie verloren. In Almere was Roda JC met 0-1 te sterk.

De enige treffer van de wedstrijd viel al na 8 minuten. Mitchel Paulissen mocht vrij inschieten na een prima steekbal van oud Almere City speler Hicham Faik.
In de tweede helft was Almere City FC de betere ploeg maar wist het nauwelijks kansen te creeren.

Door de nederlaag zakken de Almeerders naar de elfde plaats in de Jupiler League. Volgende week speelt de ploeg de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen FC Den Bosch. Op 11 mei starten de play offs voor Almere City FC. De Almeerders spelen in de eerste ronde tegen FC Volendam, De Graafschap of Sparta Rotterdam.