Flevo Boys speelt zich veilig

EMMELOORD • Za 2 mei 2015 | 16:56 • Zaterdag 2 mei 2015 | 16:56
Flevo Boys speelt ook volgend seizoen weer in de hoofdklasse C. De Emmeloorders wonnen zaterdagmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 4-3 van ACV uit Assen.

Bij rust leidden de Assenaren nog met 0-1. In de tweede helft stelde Flevo Boys snel orde op zaken door twee goals van Jarno van der Wal. ACV kwam vervolgens via een penalty op gelijke hoogte. Invaller Frank Post zette Flevo Boys vervolgens weer op voorsprong, waarna ACV de 3-3 maakte. De winnende 4-3 kwam vlak voor tijd weer van de voet van Frank Post.

Volgende week spelen de Emmeloorders de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Harkemase Boys dat nog kampioen kan worden.