Almere City FC tegen De Graafschap in play offs

ALMERE • Vr 8 mei 2015 | 19:43 • Vrijdag 8 mei 2015 | 19:43
Almere City FC speelt in de eerste ronde van de play offs tegen De Graafschap. De Almeerders beginnen maandag 11 mei met een thuiswedstrijd tegen de Superboeren en spelen vrijdag 15 mei de return op De Vijverberg in Doetinchem. De play off tegenstander werd bekend na de laatste speelronde van de Jupiler League.

Almere City FC speelde de laatste wedstrijd van de reguliere competitie met 3-3 gelijk tegen FC Den Bosch. Bij rust leidden de Almeerders met 1-2 dankzij goals van Mamedov en Boldewijn. Toen Dissels vlak na rust de 1-3 mocht aantekenen leek de wedstrijd beslist. Door individuele fouten liet Almere City echter de thuisploeg via Maatsen en Lurling terug komen in de wedstrijd.

Almere City FC eindigt als tiende in de Jupiler League. Dat is de hoogste eindklassering ooit. Ook het puntenaantal van 48 betekent een nieuw clubrecord.   

Opstelling Almere City FC: 

Etemadi, Busse, Keller (Tadmine), Nieuwpoort, Salasiwa, Receveur (Vet), Kip, Dissels, Oost (Ahannach), Mamadov en Boldewijn

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel