BAS Biddinghuizen degradeert uit 2e Klasse

BIDDINGHUIZEN
BAS Biddinghuizen is er niet in geslaagd om zich te handhaven in de Tweede Klasse. De ploeg van trainer Wout Sleurink verloor in Elburg met 4-1 van ESC en speelt daarom volgend seizoen in de derde klasse.

ESC kwam al snel op voorsprong. BAS scoorde in de eerste helft, maar de treffer werd afgekeurd. In de tweede helft was het verzet van BAS gebroken. Mark Schaap scoorde de eretreffer namens BAS.

Door de winst van ESC mag het deelnemen aan de nacompetitie. Directe concurrent ESA verloor namelijk met 2-1 van Lelystad '67.

reacties (7)

 • Henk

   

  Geen kennis van zaken zeker? Je roept maar wat!

  reageer
 • Supporter

   

  BLA BLA BLA BLA, altijd weer dat gejank als men verloren heeft. Ik denk dat BAS wanneer het halverwege de 2e helft voor had gestaan precies hetzelfde had gedaan en ook daar een grensrechter per ongeluk zijn vlag opgestoken had. Toen BAS won van Dronten in de beker lagen zelfs de wisselspelers regelmatig op de grond tijdens het warmlopen in de hoop dat de scheidsrechter het spel zou stilleggen voor een blessure behandeling en werd er zelfs voor buitenspel gevlagd door jullie grensrechter wanneer BAS de bal terug speelde op de keeper. Gewoon uithuilen en volgend seizoen weer lekker in de 3e klasse gaan voetballen.

  reageer
 • sjon

   

  Ontslag trainer heeft het gewenste effect gehad, dus niet.. Er weer een trainer beschadigd..

  reageer
 • Krito

   

  Kwaliteit van Elburg is een grensrechter die partijdig is, een scheidsrechter die niet alles begrepen heeft en een club die steeds op het veld moest gaan liggen met "pijntjes"

  reageer
 • Mees

   

  Terug waar het hoort... Als je het mij vraagt! Nu we het over gemeente Dronten hebben: knap hoe asv Dronten zich trouwens veilig heeft gespeeld dit seizoen...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Marijke

   

  Wel mooi dat Omroep Flevoland er bij was in Elburg! Hoop jullie volgend seizoen ook weer bij BAS langs de lijn te zien.

  reageer
 • Tsja

   

  Jammer, maar het vorige seizoen was ook te mooi om waar te zijn. BAS is weer terug op het niveau waar het thuis hoort en daar hoeft de club zich helemaal niet voor te schamen. Succes in de 3e klasse!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert