VV Balk eerste tegenstander voor SV Urk

URK
De voetballers van SV Urk spelen de eerste wedstrijd van de nacompetitie tegen VV Balk. De ploeg uit Friesland verloor zaterdag met 1-0 van Deto in Vriezenveen.

SV Urk speelt het eerste duel op zaterdag 23 mei in Balk, zaterdag 30 mei komt de ploeg in actie tegen de winnaar van vandaag Deto. Die wedstrijd wordt gespeeld op Urk.

SV Urk moet via de nacompetitie een langer verblijf in de hoofdklasse afdwingen. Urk eindigde in de hoofdklasse na de reguliere competitie op een promotie/degradatie plaats. Deto en VV Balk zijn twee periode winnaars van de eerste klasse.

reacties (8)

 • 1 voor allen- allen voor Rolf

   

  Het 3 of 4-0 verliezen houd in dat als je van excelsior of dvs of harkema s verliest dit geen schande hoeft te zijn,dit terwijl je goed strijd levert en aardig kansen creeert.Wat je zegt is onzin,want hij doet precies wat we willen,dat is niet bang zijn,niet ingraven maar norvuren. met de vorige trainer(ene jan schulting)had je alleen maar gezeik onder elkaar,die zette met 2-1 achter er zelfs verdedigers in om het maar geen 3-1 te laten worden..hoe dom ben je dan.deze trainer is dan ook bij demeeste clubs met een hoop gezeik weggestuurd. Maak alle wedstrijden mee,en iedereen die ik spreek is positief over onze rolf en ik dus ook.Als trainer en als mens een topgozer.Hij hoort er gewoon helemaal bij,en heb hem bij de jeugd verschillende handen uit zien delen en intresse zien tonen,terwijl er bij schulting nog geen knikje bij af kon zowel bij de jeugd als de suporters.. Rolf heb in onze ogen alles weer op de rails gekregen,want alles lag overhoop..het bestuur,de jongens,de fans. Dus zaterdag en 30 mei gaan de jongens er gewoon weer voor,en hoorde dat dat ze in klederdracht gaan voetballen want het is dan tenslotte urkerdag..er staan in ieder geval wat viskraams dus dat word een gezellige spannende wedstrijd

  reageer
 • Supporter

   

  En ik stoor me, net als vele anderen, aannde trainer van Urk! Altijd dat positieve, al verliezen ze met 4-0. Van mij mogen ze eruit. Niet voor de club, wel voor de trainer.

  reageer
 • Piet de jong

   

  luister, ik wil niet negatief over Urk zijn. Maar stoor me wel alrijd aan: de jongens, eigen jongens, wij hebben gewonnen, zij hebben verloren bla bla. Ga nu eens aan die jongens vragen of ze het leuk vinden om volgend jaar weer in 1e klasse te spelen.....

  reageer
 • supporter

   

  Als Urk het red in de P/D krijgen ze het een zwaar jaar in de hoofdklasse C, Onderschat VV Balk niet. Er zit behoorlijk ervaring in de ploeg met spelers die op topklasse en hoofdklasse niveau hebben gespeeld. En deto ook een ploeg die jaren lang in de hoofdklasse heeft gespeeld.

  reageer
 • keeze

   

  Op piet na dus.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Robbie

   

  Word volgens mij een makkie voor Urk

  reageer
 • bergerac

   

  Volgens mij heeft het geen zin om vooruit tekijken voor URK. Per wedstrijd zien hoeveel punten je haalt.Of je die andere ploegen kent van vorige jaren is nl niet meer van belang. Techniek in dit soort wedstijden is ondergeschikt aan het ploegbelang. Nu word er werklust gevraagd van iedereen. Ik hoop dat Urk het haalt.Iedere voetballiefhebber hoopt dat denk ik.

  reageer
 • keeze

   

  Nix mis mee hoor eerste klasse. Dat zijn de leukste partijen. Volgend jaar flevoboys er dan ook in dan hebben we in ieder geval de derby weer,en dat is goed voor de kas. Zijn er nog meer mensen die durven te voorspellen net als onze piet de jong Balk urk 1-1. Urk - deto 3-2 Elburg staat als een huis,dat getuigt van de minste tegen goals

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert