Open NK jetskiën op Weerwater

ALMERE
Op het Weerwater in Almere is dit weekend de tweede wedstrijd voor het Open Nederlands kampioenschap jetskiën gehouden.

Het kampioenschap bestaat uit vijf wedstrijden op verschillende locaties in Nederland. De deelnemers moeten hun behendigheid laten zien bij een slalomparcours.

Nederlands kampioen wordt de jetskiër die alle parcoursen het snelst heeft afgelegd. In totaal doen 35 deelnemers mee.

reacties (6)

 • Me

   

  Dus zoals ik het hoor en lees ben je pas kampioen als je alle parcours gewonnen hebt?! lullig als je de 4 wint, en de laatste verliest. Dan is niemand kampioen. Wellicht een idee om degene die na alle parcours de snelste totaaltijd heeft als winnaar aan te wijzen, of degene die de meeste overwinningen/punten heeft,of zou men dit al doen?! :)

  reageer
 • aron

   

  Jammer dat ik dit weekend niet in het land was anders was ik zeker even gaan kijken. Ik hoop dat de gemeente dit evenement aangrijpt om nog eens te kijken of er ergens in het weerwater plek is voor een jetski baan. Hopelijk met verhuur want ik heb niet zo'n ding in de schuur staan

  reageer
 • just me

   

  een georganiseerde wedstrijd is altijd leuk en zo gebeurt er ook wat leuks op een deel van het Weerwater waar weinig gebeurt. Het is alleen jammer dat ze ook buiten het parcours vol snelheid vaarde.

  reageer
 • zucht

   

  @Steven. Nee hoor ze hebben dit volledig illegaal gedaan om jou te pesten. Nou tevreden. Wees blij dat eens wat gebeurd.

  reageer
 • Bromsnor

   

  Er staan ook nog zo'n dertig auto's en campers op het strand terwijl je daar helemaal niet met de auto mag komen. Merkwaardig hoe men selectief handhaaft.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Steven Stedenwijker

   

  Heeft men een ontheffing? Is dat ergens ter visie gelegd geweest? Het Weerwater is verboden voor jetski's en dat moet vooral zo blijven.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert