De Groot en Welles naar ASV Dronten

DRONTEN
Voetballers Jeroen de Groot en Miquel Welles spelen komend seizoen voor eersteklasser ASV Dronten. De Groot en Welles hebben bij de eersteklasser een contract voor één seizoen getekend.

De Groot stopte in april met voetballen bij hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord, omdat hij zich niet meer belangrijk voelde voor het team.

Welles komt over van FC Horst. Hij speelde eerder in de jeugdopleiding van Almere City FC en SV Lelystad'67.

reacties (21)

 • Oud

   

  Ik kan me hier helemaal in vinden je bent zo goed als je eigen jeugd en als dat goed is voor de tweede klasse dan is dat zo maar ik denk dat met een goed begeleidings team een plek in de middenmoot in de eerste er gewoon in zit.

  reageer
 • Bijvullen

   

  Wanbeleid in heel de vereniging! spelers gaan ' scouten ' voor lager dan selectie elftallen. Waar gaat het heen?

  reageer
 • Lid

   

  Lekker weer al het geld naar nieuwe spelers, en volgende week in de ledenvergadering aan de betalende leden uitleggen dat de prijzen in de kantine echt omhoog moeten omdat er geen geld is ? Dit roept uiteraard weerstand op, en dat lijkt me ook niet zo vreemd. Ik roep dan ook iedereen die een menig hierover heeft op om volgende week aanwezig te zijn en zo de mening te ventileren op de plek waar het hoort.

  reageer
 • DS

   

  Waarom moet je in eerste klasse blijven. Gewoon met eigen jeugd zo hoog mogelijk spelen. Is dat tweede klasse, dan tweede klasse, eerste klasse....prima! Waarom spelers van buitenaf als de financiele situatie van de club zo slecht is?

  reageer
 • Tsja

   

  Genoegen nemen met eigen jongens in de eerste klasse? Man, zonder de ervaring van spelers als Kampjes en van Vuuren waren we gewoon in degradatiegevaar gekomen dit jaar. Ik begrijp dat blinde geschreeuw dat er alleen maar eigen talenten mogen spelen niet. Vraag ze maar eens bij DOS Kampen waar dat uiteindelijk toe leidt..... een goede mix van eigen jongens en ervaring van buiten is een voorwaarde om op dit niveau te kunnen blijven spelen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • oud

   

  Ik ben ook niet gek maar waarom spelers halen als je genoeg eigen mogelijk heden hebt maar je moet het willen en ze de tijd geven en genoegen nemen met de eerste klasse. eigen opgeleide spelers moeten altijd spelen en niet voor tweedehands spelers op de bank zitten( de groot flevoboys wordt door trainer op de bank gezet en stoptd dan ipv zich terug te knokken geen trainer zet een goede speler op de bank)

  reageer
 • oud

   

  De rest blijft maar krijgen geen speeltijd meer want de betaalde spelers moeten spelen. En dat gaat natuurlijk van de eigen jeugd spelers want die worden niet betaald. Hopelijk gaat het niet de zelfde kant op als bij WHC

  reageer
 • oud

   

  Helemaal met je eens dit is weer terug na vroeger toen er geen binding was met het eerste elftal waar alles voor moest wijken. eigen spelers worden niet betaald de gehaalde spelers wel. goed bezig TC.

  reageer
 • Harold

   

  Om een stabiele 1e klasser te worden, is het noodzakelijk om dit soort spelers aan te trekken. Geen jongens die het hoog in hun bol hebben, maar wel harde werkers! Prima aanwinsten voor ASVD. Laat de jeugd zich hier aan optrekken en langzaam die plekken overnemen. In deze sterke 1e klasse kan je die ervaring goed gebruiken!

  reageer
 • Supporter

   

  Nee ik ben niet gek. En ik doe ook niet mee aan geschreeuw vanuit onderbuikgevoelens. Ik vertrouw er op dat ook volgend jaar weer heel veel eigen jongens het gezicht van asv Dronten zullen bepalen of in elk geval veel speeltijd krijgen. Fijne zomer!

  reageer
 • Henk

   

  Ben je helemaal gek? Dat je wat ervaring nodig hebt, dat snap ik ook wel. Maar dat iedere plek die nu open komt, wordt opgevuld door eentje van buitenaf.. Dat is waardeloos en weer het oude ASVD. Net als dat ASVD weer ouderwets jeugdspelers aan het ronselen is bij de buurtclubs. Via de sms die jongens de kop gek maken, dat soort praktijken. Schandalig en respectloos! Nee, op deze manier knalt asvd weer heel rap terug naar de kille vereniging die het ooit was. En krijg ik er weer een ongelofelijke hekel aan.

  reageer
 • Jaap

   

  Goede Impuls voor ASVD. Prima spelers die iets extra's kunnen brengen, zelfs het verschil kunnen maken. Top !

  reageer
 • Supporter

   

  Zo is het!

  reageer
 • Tsja

   

  Volgens mij is hier de grap nu echt wel van af. De stukjes op de site zijn leuk, hou het daar bij svp....

  reageer
 • Supporter

   

  Wat zeur je nou?! Het beleid is stabiele eersteklasser te blijven met zoveel mogelijk eigen jongens. Daar waar mogelijk/noodzakelijk de eigen jongens beter maken met ervaring van buitenaf. Wie het niveau aan kan dwingt een basisplek af, zo simpel is het. Het ene jaar heb je wat minder versterking nodig dan het andere jaar, dat hangt af van de lichting jeugd. Die jeugd doet het inderdaad heel goed, maar levert echt geen geheel elftal op dat goed genoeg is om de de zware eerste klasse te handhaven. Zou je dat wel doen, dan vlieg je er soweieso meteen uit en hebben je talenten daar wat aan dan? Prima beleid dus dit, met jouw aanpak waren we pas echt weer terug bij af.......

  reageer
 • Henk

   

  Aankoopbeleid? We hebben het hier over amateurvoetbal hoor. Kom op he. De jeugd van de club doet het fantastisch, maar gaten worden opgevuld met spelers van buitenaf. Nog even en asv Dronten is weer terug bij af. Chapeau!

  reageer
 • Trainer

   

  Seymonsson en Bugera vertrekken sowieso. De rest zal gewoon blijven en ervoor zorgen dat asv Dronten in de 1e klasse blijft. Prima aankoopbeleid.

  reageer
 • voetbalfanaat

   

  Beleid? Heeft asv Dronten beleid?

  reageer
 • En dat terwijl 9 barst van het talent. Talenten ook die zich heel erg thuis voelen op kleiveld 4. Dus mocht 1 interesse hebben dan wel overstappen naar kleiveld 4. Immers poldervoetballers horen niet op kunstgras, maar op zeeklei!!

  reageer
 • Henk

   

  Kampjes, Van Vuuren, Bugera, Seymonson, De Groot, Welles, Brouwer en Tromp. Acht van buitenaf, daar waar het beleid er maar drie toestaat. Er moeten er dus nog vijf vertrekken.....

  reageer
 • Guus

   

  De start van een nieuw vreemdelingenlegioen! Chapeau asv Dronten...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert