Receveur en Nieuwpoort langer bij Almere City FC

ALMERE
Almere City FC heeft Tim Receveur en Lars Nieuwpoort ook voor volgend jaar vastgelegd. Hun contracten zijn met één jaar verlengd.

Receveur speelt al drie seizoenen in Almere. De middenvelder maakte het afgelopen jaar drie goals in 28 wedstrijden. Verdediger Lars Nieuwpoort maakte twee jaar geleden zijn debuut in het profvoetbal bij Almere City FC. Het afgelopen seizoen begon hij in de basis, maar raakte zijn plaats kwijt. Toch wil de club van coach Fred Grim hem graag behouden.

Almere City FC neemt afscheid van routinier Sander Keller. De 35-jarige verdediger zet een punt achter zijn carrière als profvoetballer. Hij blijft wel verbonden aan de club, volgend seizoen gaat hij stage lopen als jeugdtrainer bij de Almeerders.

reacties (2)

 • Beo

   

  Mooi gedaan voor de club. Ik hoop dat Sander keller ook blijft ! Enne Toet bedankt voor je inzet,was super !

  reageer
 • A.

   

  Totaal onverwachts dat Receveur blijft, echt ontzettend goed nieuws! Nieuwpoort zal komend seizoen stappen moeten maken, was dit seizoen zeer wisselvallig bij zijn kansen om te laten zien wat die kan. Hopelijk gaat dat de goede kant op. Ook mooi dat Keller bij de club blijft, sympathieke man die de club wel kan gebruiken :)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert